A NAV dísztermében lesz a KKVHÁZ Megyék Versenye

2014. november 13. csütörtök - 17:28 / PP
  •    

Bemutatták a KKVHÁZ Megyék Versenye döntő programját. Dr. Bod Péter Ákos, a verseny elnöke arról tájékoztatott, hogy a vártnál sokkal nagyobb aktivitást tapasztaltak a megyék részéről.Mint az MNB egykori elnöke elmondta, az igazán nagy meglepetés az idén már bekapcsolódott határon túli magyar csapatok lelkesedése volt.

Kép:archív

A professzor mindenkinek ajánlja, hogy kattintgassa végig a megyék kvalifikációs versenymunkáit, természetesen a www.kkvhaz.hu oldalon
December 3-án egy minden korábbi rendezvénynél izgalmasabb játékra kerül sor. A döntőbe jutott 20 csapat először a régiójukra leginkább jellemző terméket vagy szolgáltatást mutatja be egy performance keretében.

A középdöntőbe jutottaknak pedig befektetőket kell csalogatniuk a megyéjükbe. A végső sorrend egy intellektuálisan is nagyon izgalmas vita keretében dől el a legjobb három csapat között. „ A vita mibenléte még meglepetés. Ezzel is szeretnénk elérni, hogy mindenki az utolsó pillanatig minden idegszálával figyelhessen a versenyre. AZ MTVA egy filmet forgat az eseményről. Bizonyára képernyőn is átjön majd, hogy ez a játékos kapcsolatokat és közösségi élményt kínáló immár hagyomány, nem kíván semmilyen szervezet konkurense lenni. Sokkal inkább a KKV szektor felé irányuló számos remek kezdeményezés otthona, kávéháza a KKVHÁZ” – zárta gondolatait a verseny elnöke.
A versenyre a bejutott megyék 5 fős csapatai és a VIP meghívottak mellett a nagyközönség is regisztrálhat. Korlátozott számban,  jó páran megízlelhetik milyen a NAV székházában megfordulni, amikor az ember játszani megy oda.

A döntő feladatait itt követheti végig.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor