Pénzszerzés

árfolyam, bank, bányászat, bitcoin, blockchain, decentralizált, digitális fizetőeszköz, hacker, hálózat, internet, kiberbiztonság, király, komputer, kormány, kriptovaluta, pénz, pénzverde

Megdönti a kormányok hatalmát a bitcoin?

Kriston László

A bitcoinban nemcsak az a lényeg, hogy a nemzeti bankoktól függetlenül bocsát ki digitális fizetőeszközt a jónép, hanem hogy egy forradalmi technológia és rendszer működteti. Ez a blockchain, ami nem múló jelenség, sok mindent fognak rögzíteni, könyvelni, archiválni és működtetni vele. Már vallás is működik blockchain-technológiával.

Tovább olvasom »
adósságfék, hitel, jelzálog, jelzáloghitelek, lakáshitel, mnb

Szigorítja a lakáshitelezést az MNB

piacesprofit.hu

Idén októbertől módosulnak az adósságfék szabályok. A rövidebb kamatperiódusú lakáshitelek törlesztőrészlete gyakran megváltozhat, akár kedvezőtlen irányba is, így ezen ügyfeleknek kellő jövedelem-tartalékkal kell rendelkezniük, annak érdekében, hogy a hitelek visszafizetése problémamentesen megvalósuljon.

Tovább olvasom »
budapest bank, kkv finanszírozás, promóció

Reális elképzelések fűtik a beruházásokat

piacesprofit.hu

Jegybanki tervek szerint a vállalati hitelbővülést a jelenlegi évi öt-tíz százalékról tizenkét-tizenhárom százalékra kellene növelni 2030-ig, a vállalati hitelállomány GDP-hez mért arányát pedig a mostani tizenhét százalékról harminc százalékra. Toldi Balázst, a Budapest Bank vállalati üzletágvezetőjét arról kérdeztük, mennyire reális ez az elképzelés, lesz-e ekkora kereslet a hitelek iránt.

Tovább olvasom »
közösségi finanszírozás, promóció

Üzleti lehetőség önre szabva

piacesprofit.hu

Ki ne szeretne egy jól működő vállalkozás társtulajdonosává válni? Erre kínál most lehetőséget közösségi finanszírozás révén Magyarország legnagyobb létszámmal működő kedvezménykártya-rendszere. Az alapító rendkívül dinamikus növekedést ígér.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor