Webáruházi trendek – 2016

Új nyerő kereskedelmi és marketingtechnikák

Időpont: 2016. február 18. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
  • Tematika nyomtatása

Már nem az a kérdés, hogy kell-e webáruházat üzemeltetni 2016-ban, hanem az, hogyan tudjuk a rohamos tempójú változásokat, újdonságokat követni. A B2C és B2B egyre nagyobb része tevődik át a webre, a webkereskedelem rohamos térnyerése mellett egyre nagyobb a webáruházak közötti verseny. Aki nem veszi át szinte azonnal a legújabb technológiákat, marketingfogásokat, ügyfélkezelési és értékesítési módszereket, nagyon gyorsan lemarad a versenyben.

A webes ügyfél hűtlen fajta. Gyorsan vált, ha nem szolgálják ki gyorsan, könnyen, kényelmesen, ha nem keresik a kedvét, nem becsülik meg a hűségét, nem teszik elé az újdonságokat úgy, ahogyan ő szereti.

Ismerje meg a legújabb webáruházi trendeket a legjobb szakemberek segítségével!

Webáruházi trendek – 2016
Új  nyerő kereskedelmi és marketingtechnikák
BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztály – Piac & Profit

Időpont: 2016. február 18. 9.30−16.10
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Szakmai támogató: BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály

Program:
Regisztráció:  9.00-9.30

9.30−9.50 E-kereskedelmi trendek 2016. Átfogó értékelés a várható piaci, technológiai, marketing és értékesítési változásokról, ügyfél-igényekről.
Előadó: Kulcsár István Róbert WebShop Experts

9.50−10.10 Új értékesítési marketingtechnikák a webáruházak forgalmának növelése érdekében. Hírlevél, adatbázis, ügyfélkezelés, weboldal, akciók, kosérérték-növelési technikák stb.
Előadó: Lukács Ádám József head of digital, Hinora Marketing Goup

10.10−10.30 Social Media marketingtrendek. Dinamikus termékhirdetések a Facebookon. 15 Ft-os CPC, 10%-os CTR és ROI pozitív eladás a Facebookon. Hogyan használható a dinamikus termék-remarketing hatékonyan?
Előadó: Kocsis Márk  üzletágvezető, MTT Media

10.30−10.50 Webkereskedelem és az öncélú reklám elkülönítése. A reklámadózás szabályainak megfelelés pontosítása. Lehet, hogy nem is tudjuk, hogy reklámadó-alannyá vált a webáruházunk?
Előadó: dr. Szilágyi Zsuzsanna ügyvéd, infokommunikációs szakjogász, Szilágyi és Világosi Ügyvédi Iroda

10.50−11.10 Konzultáció az előadókkal és kávészünet

11.10−11.30 E-kereskedelem avagy a B2C kiszolgálás és a logisztika házasítása .  A vevőkiszolgálás egyszerűsödése és gyorsulása. Áruátvételi újdonságok. A népszerű megoldás titka.
Előadó:  Varga Bálint  marketing és értékesítési részlegvezető, Gebrüder Weiss Szállítmányozási és Logisztikai Kft.

11.30−11.50 Újdonságok a webmarketingben, melyek jól használhatóak a webáruházak piaci versenyében. Ismertségnövelés, hitelesség elérése, jó hírnév szerzése, márkanév építése.
Előadó: Nagy Barna ügyvezető,  stratégiai tervező, Kreatív Vonalak Kft.

11.50−12.10 A vevőkiszolgálás új módszerei. A nyerő ügyfélkezelések bemutatása, hatásuk, előnyeik elemzése. Mit szeret az ügyfél? Mit tegyünk a megtartásukért?
Előadó: Dimitrova Dessislava ügyvezető igazgató, AlphaSonic Kft.

12.10−12.30 Automatizált értékesítési modell – a XXI. század legújabb vevőszerző módszerei.
Előadó: Veres Attila ügyvezető igazgató,Veres és Társa Kft.

12.30−12.50 Konzultáció az előadókkal és kávészünet

12.50−13.10 Amiről gyakran elfeledkezünk: a hatékony panaszkezelés folyamata.  A vásárlói észrevételek kezelése meghatározó az ügyfeleink megtartásában.
Előadó: Csordás Imre kereskedelmi igazgató, Click On Hungary Kft.

13.10-13.30 Webáruházak e-számlázási gyakorlata.
Előadó: Kiss Gábor üzleti elemző, Billzone.eu – N-Ware Kft.

13.30-13.50 E-számla küldése, befogadása a XXI. század követelményeinek megfelelően. Milyen előnyöket rejt ez a rendszer?
Előadó: Sághy Balázs senior sales manager, First Businesspost Kft. – Central Europe

13.50-14.10 Az online fizetési rendszerek szerepe a vevőszerzésben
Előadó: Al-Absi Gáber Seif – üzletfejlesztési és értékesítési vezető – OTP Mobil Kft.

14.10-14.50 Konzultáció az előadókkal és ebédszünet

14.50-15.10 Webshopdizájn-trendek. A jó, a szép, a hasznos, a minőségi és a hatásos.
Előadó: Varga Ferenc kreatív igazgató, Brandcontrol

15.10−15.30 A jól működő informatikai rendszer. A zökkenőmentes ügyfélkiszolgálás (és minden számítógépes munka) technikai feltételei.
Előadó: Tóth Tamás ügyvezető, Capella Informatika Kft.

15.30−15.50 Hogyan érjünk el nagyobb konverziót személyre szabással? Growth hack trükkök és az adat alapú stratégia lényege.
Előadó: Szántó Péter alapító, SpringTab // Szanto.co

15.50-16.10 Közösségi média ügyfél-, konfliktus-, panasz-és nyereményjáték-menedzsment a gyakorlatban.
Előadó: Klausz Melinda közösségi média specialista

 16.10−16.30 Konzultáció az előadókkal

16.20−16.50 Üzleti kézfogó. A résztvevők számára networking-program, üzleti célú ismerkedés szervezett rendszerben.

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!

Regisztrálok a rendezvényre

 

Az egész napos rendezvény (szakmai konzultáció) részvételi díja: 12.000 Ft + áfa. 

Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második, és további személy 30 %-os kedvezménnyel vehet részt! Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel,egy éves Piac & Profit digitális előfizetés,valamint az elhangzott prezentációkat (melyek közzétételét az előadó engedélyezi).

Részvételi díj

Részvételi díj: 12.000.- Ft + Áfa/fő

A részvételi díj tartalmazza: kávészünetek, frissítők, egy éves Piac & Profit digitális előfizetés, elhangzott prezentációk (melyek közzétételét az előadó engedélyezi)


A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2016. február 5-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

7. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2016. február 5-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: [email protected]

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

További konferenciák

Pénz, de honnan?

jún
06

Budapest, Experience Center Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet.

Best of ENERGIA

jún
13

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171.