Márciusban új Ptk. Éljünk az új szabályozás adta lehetőségekkel

A KKV-AKADÉMIA második rendezvénye

Időpont: 2014. február 11. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
  • Tematika nyomtatása

Március 15.-én életbe lép az új Ptk., mely számos ponton változtatja meg az üzleti élet szabályait. A legfontosabb változásokról szakemberek szólnak részletesen. Időben megtudjuk tőlük, mit csináljunk másként, s milyen új lehetőségekkel élhetünk mindennapi üzletvitelünkben.

Márciusban új Ptk.

Éljünk az új szabályozás adta lehetőségekkel

A BKIK IX. Banki, Biztosítási Osztálya és a Piac & Profit közös rendezvénye 

 

A rendezvényt támogatja: a BKIK XXVIII. osztálya

Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Időpont: 2014. február 11. (kedd) 10.00-15.30

Program:

9.30−10.00 Regisztráció

10.00−10.50 A kft.-k törzstőkeminimumának emelése az új és működők vonatkozásában. A törzstőke feltöltésének módjai (barterváltó, tagi hitel stb.). A törzsbetétek új meghatározása. A készfizető kezesség új kockázatai.
Előadó: dr. Borsy János Mátyás ügyvéd, társasági jogi és cégjogi szakjogász, a Mazars-szal együttműködő iroda képviselője.

10.50–11.40 Vállalatfinanszírozás. Hitelbiztosítékok szabályozása, határon átnyúló ügyletek és egyéb finanszírozási kérdések. A föld és az épület egymástól függetlenedése. Ennek hatása az ingatlanfejlesztésre. Tulajdonjogi, ingatlanjogi változások.
Előadó: dr. Borbély Gábor partner, DLA Piper nemzetközi ügyvédi iroda

11.40–12.00 Konzultáció és kávészünet

12.00−12.50 A bizalmi vagyonkezelő intézménye. A cégtulajdonos vagyonának erős védelme. A vagyon feletti rendelkezési joggal élés új szabályai. A cégvagyon öröklésének biztosítékai az új Ptk.-ban
Előadó: dr. Magyar Csaba jogi igazgató, Crystal Worldwide Ltd.

12.50−13.30 Rugalmasabb, egyszerűbb tőkebefektetés márciustól. Koncepcionális változások az új Ptk. társasági jogi szabályozásában.
Előadó: dr. Bejó Ágnes vezető ügyvéd, Jalsovszky Ügyvédi Iroda

13.30–14.00  Konzultáció és ebédszünet 

14.00–14.20 Az új Ptk. hatálybalépésével kapcsolatos kérdések. Van-e teendőnk, és mi?
Előadó: dr. Ződi Zsolt szakmai igazgató, Opten Kft., tudományos munkatárs, Jogtudományi Intézet

14.20–14.40 Az ügyvezetők megnövekedett felelőssége. Vállalkozók felelősségének kiváltása biztosítással
Előadó: Ifj. Gál József UFS Bróker felelősség- és vagyonbiztosítási szakértő, BKIK XXVIII. Osztály

14.40–15.00 Konzultáció az előadókkal

15.00–15.30 Üzleti kézfogó – a rendezvényen résztvevők ismerkedése egymással. (Szervezett rendszerben, névjegycserével.)

A részvételi díj: 13.000 Ft + áfa
A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Piac & Profit digitális előfizetés, résztvevők listája, trénerek prezentációi. 

A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

Részvételi díj

A részvételi díj: 13.000 Ft + áfa/fő A részvételi díj tartalmazza az ellátás költségét, melyet a számlán külön tételként tüntetünk fel.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2014. január 31-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2014. január 31-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: [email protected]

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

További konferenciák

Pénz, de honnan?

nov
15

Kecskemét, Árpád krt. 4., Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Pénz, de honnan?

nov
29

Budapest, The Experience Center, Szentmihályi út 171. 3. emeleti konferenciaterem