Hogyan kerüljük el a kisnyugdíjas vállalkozói jövőt? Öngondoskodás vállalkozói módra

A KKV-AKADÉMIA negyedik rendezvénye

Időpont: 2014. március 13. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
  • Tematika nyomtatása

Sok kkv-vezető saját fizetésén és annak járulékain spórolt, s nyugdíj előtt vagy már nyugdíjas korában ráébredt, nincs biztonságban a jövője. S nem mindegy, milyen egészségi állapotban érjük el a nyugdíjkorhatárt. Vállalkozásunk összenőtt velünk. Hogyan tegyük biztonságossá öregkorunkat? Milyen lehetőségekkel élhetünk, hogy saját és céges vagyonunkat, jövedelmünket hosszú távra megőrizzük, s még munkánk gyümölcse, saját cégünk is tovább éljen, gyarapodjon. Előadóink az összes, jelenleg igénybe vehető eszköztárat felvonultatják. Válasszunk közülük, mégpedig többet, míg nem késő!

Hogyan kerüljük el a kisnyugdíjas vállalkozói jövőt?

Öngondoskodás vállalkozói módra

A BKIK IX. Banki, Biztosítási Osztálya és a Piac & Profit közös rendezvénye 

 

A rendezvényt támogatja: a BKIK XXVIII. osztálya

Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Időpont: 2014. március 13. (csütörtök) 10.00-16.00

Program

9.30−10.00 Regisztráció

10.00− 10.30 A kisvállalat tulajdonosának dilemmái az időskor küszöbén és időskorban: eladni, átadni vagy maradni? Hátrányok és előnyök mérlegelése.
Előadó: Nagy Ildikó ügyvezető, Ratio and Practice

10.30−11.15 A béren kívüli juttatások, mint nyugdíj-kiegészítés és öngondoskodás saját cégünkből. Személyesen közreműködő tulajdonosként, munkaviszonyban, nyugdíj mellett használható juttatások és előnyeik. Élet-, baleset- és egészségbiztosítás, önkéntes nyugdíjpénztári  és egészségpénztári tagság, további megtakarítási lehetőségek.
Előadó: Puskelyné Király Ágnes ügyvezető igazgató, Top Cafeteria Kft.

11.15−11.45 Hogyan tud segíteni a spórolás hatékonyságában az MKB Pénztárak és az MKB SZÉP Kártya?
Előadó: Lehoczky László ügyvezető igazgató, MKB Nyugdíjpénztárt és Egészségpénztárt Kiszolgáló Kft.

11.45−12.05 Konzultáció és kávészünet

12.05−12.35 Betegségbiztosítás, az adómentes juttatás, melynek használata idősebb korban értékelhetőbb.
Előadó: Balázs Iván igazgató, UFS Group

12.35−13.00 Foglalkoztatói nyugdíjszolgáltatás. Vállalati nyugdíj, ahogyan én szeretném: munkáltatói értékek – egyéni élethelyzetek – rugalmas nyugdíjkonstrukciók kreatív vezetőknek.
Előadó: Horváth István termékfejlesztési és marketingvezető, QUAESTOR Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt.

13.00−13.20 Nyugdíjbiztosítás és annak adókedvezményei. Kinek érdemes ezt a megtakarítási lehetőséget választani? Egyéb nyugdíj célú életbiztosítások. Nyugdíj-kiegészítésre használható variációk.
Előadó: Gertner Csaba személybiztosítási csoportvezető, Generali Providencia 

13.20−14.00 Konzultáció és ebédszünet

14.00−14.40 Cégünk, mint vagyoni érték biztonságba helyezése. Vagyontervezés felsőfokon. Bizalmi vagyonkezelés és magánalapítvány. Technikák, melyek egyben tartják és védelmezik az üzletemberek, illetve a családjuk által birtokolt vagyont a következő generáció számára.
Előadó: Mihály Péter ügyvezető igazgató, Crystal Worldwide Ltd.

14.40−15.00 Egyéni öngondoskodás nyugdíjkorhatár elérése előtt. Nyugdíj-előtakarékosság (NYESZ), Tartós Befektetési Számla  (TBSZ). Érdemes-e öngondoskodásra használni a NYESZ és aTBSZ előnyeit? Kihagyhatatlan lehetőségek a vagyongyarapításban.
Előadó: László Zoltán Marketing Manager, KBC Equitas

15.00−15.20 Privát nyugdíj felépítésének lehetőségei céges pénzből,  illetve állami támogatással.
Előadó: Kis J. Ervin alapító résztulajdonos, területi igazgató, Quantis  Consulting Zrt.

15.20−15.40 Konzultáció az előadókkal

15.30−16.00 Üzleti kézfogó – a rendezvényen résztvevők ismerkedése egymással. (Szervezett rendszerben, névjegycserével.)

A tematikaváltoztatás jogát fenntartjuk! 

A részvételi díj: 13.000 Ft + áfa
A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Piac & Profit digitális előfizetés, résztvevők listája, trénerek prezentációi.

A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

 

Részvételi díj

A részvételi díj: 13.000 Ft + áfa/fő

A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2014. február 28-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2014. február 28-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: [email protected],

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

További konferenciák

Pénz, de honnan?

nov
15

Kecskemét, Árpád krt. 4., Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Pénz, de honnan?

nov
29

Budapest, The Experience Center, Szentmihályi út 171. 3. emeleti konferenciaterem