Nyilvános konzultáció Üzleti Etikai Díjról

Üzleti Etikai Díj – 2019 pályázatra felkészítés

Időpont: 2019. szeptember 24. , Helyszín: The Experience Center
 • Tematika nyomtatása

Várjuk feltétlenül, ha meg szeretné tudni, melyek azok a tettek, cselekedetek, konkrétumok, melyek bizonyítják az Ön cégének etikusságát, tisztességét, felelős jelenlétét szűkebb, tágabb környezetében?  Mely szempontok szerint ítéli oda a díjat az eddigi díjazottakból álló zsűri? Hogyan építse fel pályázatát? Milyen hangsúlyokra térjen ki feltétlenül?

Nincs egzakt normarendszere az etikusságnak, tisztességes üzleti magatartásmódnak. De mégis vannak nagyon is egyértelmű szempontrendszerek, gyakorlatok, és folyamatosan változó egyre magasabb etikai szintek, elvárások, pontos jelzőrendszerek. A konzultáció segítségével rájuk fog ismerni saját cégében!

Nyomtatott

Nyilvános konzultáció az Üzleti Etikai Díjról

Üzleti Etikai Díj – 2019 pályázatra felkészítés

 

Időpont: 2019. szeptember 24. 13.30–16.00

Helyszín: The Experience Center, 1152 Budapest, Szentmihályi út 171. (2. emelet 2.14)

 

Mely írott vagy íratlan normáknak felel meg az etikus cég?

Lehet, hogy az ön cége „egyszerűen” csak tisztességes, felelős, emberi?

A konzultáció után meggyőződhetnek, érdemes-e a cégnek pályázni a díjért.

 

A konzultációt tartja: Demcsák Mária, az Üzleti Etikai Díj alapítója

 

Az Üzleti Etikai Díjat idén 20. alkalommal adják át az alapítók. Mindmáig 92 cég büszkélkedhet az etikus jelzővel és a díjjal.

A Jubileumi Díjátadó Gála időpontja: 2019. november 22. (Budapest)

 

Mielőtt regisztrálna a konzultációra, feltétlenül jelölje saját cégét a díjra!

Az önjelölési feltételekről részletesen itt tájékozódhat!

A jelölés határideje: szeptember 13.

A jelölés elfogadása és visszajelzés a pályázatra felkérésről: 2 napon belül.

A pályázatok beadási határideje: október 8.

 

Siessen a jelöléssel! Pályázatot csak a jelölés elfogadást és a pályázati feltételeket tartalmazó levéllel rendelkezőktől fogadunk el!

A konzultáció részvételi díja: 24 000 Ft + áfa

A konzultáció teljes anyagát a résztvevők megkapják!

button_jelentkezem-a-konzultaciora

Résztvevőket korlátozott számban fogadunk!

 

Részvételi díj

A konzultáció részvételi díja: 24 000 Ft + áfa


button_jelentkezem-a-konzultaciora

A konzultáció teljes anyagát a résztvevők megkapják!

Részvételi feltételek


 1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

 2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

 3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

 4. Lemondást az adott rendezvényre elfogadni nem tudunk. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.
  A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

 5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy az elektronikusan megküldött számlakép alapján legyenek szívesek a részvételi díjat fizetni.

 6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

 7. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjukLemondási feltételek


 1. Lemondást az adott rendezvényre elfogadni nem tudunk.

 2. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!The Experience Center

Tel.: 06 (1) 239-8401     Email: [email protected]

 

További konferenciák