Nyilvános konzultáció az Üzleti Etikai Díjról

Üzleti Etikai Díj – 2017 pályázatára felkészítő

Időpont: 2017. szeptember 19. , Helyszín: Budapest, XV. ker. Szentmihályi út 171. 2. emelet, Experience Center és Konferenciaközpont
  • Tematika nyomtatása

Várjuk feltétlenül, ha meg szeretné tudni, melyek azok a tettek, cselekedetek, konkrétumok, melyek bizonyítják az Ön cégének etikusságát, tisztességét, felelős jelenlétét szűkebb, tágabb környezetében?  Mely szempontok szerint ítéli oda a díjat az eddigi díjazottakból álló zsűri? Hogyan építse fel pályázatát? Milyen hangsúlyokra térjen ki feltétlenül?

Ne röstelljük, hogy nem vagyunk pontosan tisztában azzal, mi nevezhető ma etikus üzleti gyakorlatnak, mi különbözteti meg az üzleti etikus céget a társadalmi felelősségvállalótól, transzparens cégtől, jó munkahelytől stb. Nincs ugyanis egzakt normarendszere az etikusságnak, tisztességes üzleti magatartásmódnak. De mégis vannak nagyon is egyértelmű szempontrendszerek, gyakorlatok, és folyamatosan változó egyre magasabb etikai szintek, elvárások, pontos jelzőrendszerek. Rájuk fog ismerni saját cégében, ha részt vesz a konzultáción!

Nyilvános konzultáció az Üzleti Etikai Díjról

Üzleti Etikai Díj – 2017  pályázatára felkészítő

Időpont: 2017.  szeptember 19. 13.30–16.00
Helyszín: Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont, 2. emelet. (15. ker. Szentmihályi út 171.)

A konzultációt tartja: Demcsák Mária, az Üzleti Etikai Díj alapítója

 

Az Üzleti Etikai Díjat 18. éve adják át az alapítók. Mindmáig 73 cég büszkélkedhet az etikus jelzővel és a díjjal.

A díjat 2000-ben alapították: László Ervin világhírű filozófus, író (Budapest Klub Alapítvány elnöke) és Demcsák Mária alapító főszerkesztő (Piac & Profit üzleti magazin)

Mielőtt regisztrálna a konzultációra, feltétlenül jelölje saját cégét a díjra!

Jelölési és pályázati feltételek

A jelölés határideje: szeptember 13.

A pályázatok beadási határideje: október 10.

 

A pályázatra felkérés birtokában indulhat a pályázat írása!

 

A konzultáció részvételi díja: 24.000 Ft + áfa

Jelentkezem a konzultációra

A konzultáció teljes anyagát a résztvevők megkapják!

Résztvevőket korlátozott számban fogadunk!

Részvételi díj

Részvételi díj: 24.000.- Ft + Áfa/fő

Jelentkezem a konzultációra


A részvételi díj tartalmazza: konzultáció anyaga, kávészünet, frissítők.


 

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást az adott rendezvényre elfogadni nem tudunk. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

5.. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

7. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjuk

Lemondási feltételek

Lemondást az adott rendezvényre elfogadni nem tudunk.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

Budapest, XV. ker. Szentmihályi út 171. 2. emelet, Experience Center és Konferenciaközpont

Tel. : (1) 239 - 9597, E-mail : [email protected]

További konferenciák