Kkv Akadémia – Pénzgazdálkodás

Időpont: 2012. október 25. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
  • Tematika nyomtatása

A regisztráció elkészítéséhez a Mozilla Firefox vagy a Google Chrome böngészőt ajánljuk!

 

Kkv Akadémia

Kezdő és haladó vállalkozások részére

 A BKIK IX. és XXVIII. Osztálya és a Piac & Profit közös tréningsorozatán megtanulhat vállalkozni, gazdálkodni.

Elindult a Kkv Akadémia!

  A következő témákra lehet még külön-külön jelentkezni: 


Október 25. (Csütörtök) – Pénzgazdálkodás

Program:

10.00─11.00
Babos János, a Process Solutions Kft. ügyvezető igazgatója: Az adók hatása a pénzgazdálkodásra. Miért figyeljünk az adócsökkentő tételekre, a cash flow jelentősége, mikor éljünk és mikor nem a hitelfelvétel lehetőségével? Mit kezdjünk a folyószámlahitellel, mikor éljünk a lízing lehetőségével? Az outsourcing-ban rejlő előnyök. Alternatív tőkeforrások. Fizetési határidőkre figyelem. Költségcsökkentési lehetőségek a tendereztetésben. Munkabérek és a cafeteria összefüggései.

11.00─11.40
Mészáros Róbert független pénzügyi tanácsadó, Iconos Kft. Személyes pénzügyi céljaink és a vállalkozásunk. A cég pénzügyi céljainak változása a cég fejlődése során. „Mindent vissza kell forgatni” – a vállalkozás pénzügyeinek mítoszai. Profitrealizálás kreatívan, de szabályosan. Befektetési lehetőségek és kockázatok. Mi a teendő vagyonosodási vizsgálat esetén?

Interaktivitás az előadások alatt!

11.40–12.00 Kávészünet

12.00–12.40
Sebők Orsolya kkv-hitelezési szakértő, a Piac & Profit főszerkesztője: Honnan, milyen feltételekkel vegyünk fel kölcsönt, s mi kell a hitelképességhez?

12.40–13.00 Gyakorlat:
Dakó Andrea partnerkapcsolati igazgató, Magnet Magyar Közösségi Bank: Milyen előnyöket vesz figyelembe egy felelősségvállaló bank a kkv-k hitelezésekor? Milyen hitelfeltételeket nyújt számukra?

Interaktivitás az előadások alatt!

13.00–13.50 Ebédszünet

13.50–14.30
Hajdú János, InterAccess Ltd. (Technology Center): Az üzleti terv fontossága a befektetési és kockázatitőke-szerzés érdekében. Milyen a jó üzleti terv?

14.30–14.50 Gyakorlat:
Vizsolyi Júlia projektmenedzser, Bisnode Magyarország: A fizetési morál a padló alatt. Hogyan informálódjunk a leendő üzleti partnerünkről?

14.50–15.20
Lőrik Andrea pályázati tanácsadó, UnioTender Europa: Pályázóképesség pénzügyi és cégfeltételei. Mikor pályázzunk? Mik a pályázat pénzügyi, likviditási feltételei? A pályázat buktatói. A pályázatra felkészült cég ismérvei.

15.20–16.00 Kérdések, válaszok, esettanulmányok

 Regisztráció az „Pénzgazdálkodás” témájára

Állandó helyszín: BKIK Székház, Budapest., Krisztina körút 99.
Időpont: 10.00-16.00

Egy tréning részvételi díja (külön regisztrációval):

 18.000 Ft/1 tréning + áfa

Több témára együtt jelentkezés esetén kedvezményes regisztrációs díjak:

  • Ha egy cégtől egynél több résztvevő érkezik a további résztvevők féláron vehetnek részt ugyanazon a tréningen!
  • 3-at fizet, 4-et kap! Regisztráljon három tréningre és a negyedik, Ön által választott előadáson ingyenesen vehet részt! A részvételi lehetőség nem személyhez kötött, cégen belül átruházható.
  • Ha az összes témára szeretne együtt regisztrálni rendezvényenként 30%-os kedvezménnyel vehet részt!

Kérjük, hogy a regisztrációkor a kedvezmény tényét legyen szíves megjelölni a „kedvezmények” menüpontban.

A részvételi díj tartalmazza: frissítő italok, aprósütemény, ebéd, egy éves Piac & Profit előfizetés, résztvevők listája, trénerek prezentációi.

Részvételi díj

Egy tréning részvételi díja (külön regisztrációval):
18.000 Ft/1 tréning + áfa

Részvételi feltételek

1. A Kkv Akadémiára való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. A Kkv Akadémia egyes alkalmairól való hiányzás esetén díj visszatérítés nincs.

4. A regisztációval a résztvevő elfogadja, hogy a meghirdetett időpontokban esetlegesen módosulás következhet be, ha a Rendezvényszervező az egy hónappal előbbi értesítés kötelezettségét betartja.

5. A fizetési határidő: a regisztrációs díjat a Megrendelő a regisztráció beérkezését követően, a Rendezvényszervező által szabályszerűen kiállított számla ellenében, átutalással, 8 napon belül fizeti meg.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen, határidőre megfizették. Amennyiben a számlát nem egyenlítik ki, a rendezvényen csak a helyszínen történő fizetés után vehet részt.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2012. október 11-ig (csütörtök) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:

e-mail: [email protected],
fax : (1) 239 - 9595

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Regisztrációval kapcsolatos információk

Regisztráció és felvilágosítás:

Konferenciaigazgató: 239-9597, [email protected]

 

További konferenciák

Pénz, de honnan?

nov
15

Kecskemét, Árpád krt. 4., Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Pénz, de honnan?

nov
29

Budapest, The Experience Center, Szentmihályi út 171. 3. emeleti konferenciaterem