Jó csapat, eredményes meeting

A KKV-AKADÉMIA hetedik őszi rendezvénye

Időpont: 2013. november 26. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
  • Tematika nyomtatása

A kkv-vezetők közül kevesen tudják, hogy nem csak az ő képességükön, tudásukon múlik a cég sikere, hanem a csapatukon. A jól, tehát a csapatépítés szempontjai szerint kiválasztott munkatársak és a tudatosan felépített értekezletek, az azon részt vevők szereposztásának pontos koreográfiája  biztos sikert, nagyságrendekkel nagyobb eredményeket hoz.

Milyen különböző kvalitású, gondolkodású, képességű emberekből áll össze egy olyan csapat, mely a legjobb eredményt produkálja? Hogyan lehet felismerni munkatársaink és a magunk legjobb helyét, szerepét? Tudjuk-e, ha csak cselekvésben, problémamegoldásban jó embereket alkalmazunk, és hiányoznak a kreatívok vagy/és az elemzők vagy a kritikusok, akkor  nagyobb a véletlenszerűség esélye a szervezetben?

Tanuljunk meg még eredményesebb vezetővé válni! Ebben segítségünkre lesznek a rendezvény  előadói, trénerei, a téma kiváló ismerői.

Jó csapat, eredményes meeting

A BKIK IX. és XXVIII. Osztálya és a Piac & Profit rendezvénye

Időpont: 2013. november 26., 10.00-16.00
Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Program:

9.30−10.00 Regisztráció

10.00-10.40 Menedzselhető-e a bizalom? A bizalom nélkülözhetetlensége. A bizalmatlanság gyökerei. A bizalom dilemmái. A bizalom kiérdemlése.
Előadó: dr. Tomka János ügyvezető, KPMG Akadémia

10.40-11.20 A tulajdonosi szemléletű, elkötelezett munkavállalók és a cég sikerének összefüggései.
Előadók: Maksai Anna, pszichológus, tréner, Semperger Attila, coach, tréner, Valueteam Kft.

11.20-11.40 Kávészünet

11.40-12.20 Az eredményes csapat összetételében rejlő kreatív és megvalósító erő. A jó csapat összetétele. Milyen szempontok alapján válasszuk ki a csapattagokat? A jó csapat tagjai (Belbin-csoportszerepek).
Előadó: dr. Kovács Eszter ügyvezető, tréner, Profil Training Kft.

12.20-13.00 Hogyan tudjuk meg, hogy jó vezetők vagyunk-e vagy sem. Milyen típusú vezetők vagyunk? A vezetői képességek tanulhatók?
Előadó: Nagy György cégvezető, vezető tanácsadó, Dale Carnegie Magyarország

13.00-13.40 Konzultáció és ebédszünet

13.40-14.20 A személyiségfejlesztés új útjai. A gyorsuló, erősödő stresszre adható új válaszok. Az ész vezérelte és szív vezérelte irányítás integrációja.
Előadó: Carla Galli vezetési tanácsadó

14.20-15.00 Az eredményes meeting emberi feltételei. Hogyan készüljünk fel az értekezletekre, megbeszélésekre? Milyen szerepekre kell milyen tulajdonságú embereket választanunk?
Előadó: Faix Katalin tréner, Profil Training Kft.

15.00−15.30 A csapat erejének kihasználása. Kinek kell ott lenni és ki maradhat távol? A kölcsönös tisztelet fenntartása. A meeting hatékonyságát segítő néhány szabály.
Előadó: Beck György tréner, moderátor Beckground Kft.

15.30 – Konzultáció az előadókkal, trénerekkel

15.40 – Üzleti kézfogó  − a rendezvényen résztvevők ismerkedése egymással. (Szervezett rendszerben, névjegycserével.) 

 

Üzleti kézfogó
Figyelem: Új szolgáltatás a Piac & Profit Konferenciáin! A Piac & Profit konferenciái ezentúl nem csak a gyakorlati üzleti életben azonnal használható információkat, tudásokat adnak át a résztvevőknek, hanem lehetővé teszik, hogy a konferencián megjelenők egymással is megismerkedhessenek, üzleti kapcsolatokat építsenek. Ennek érdekében a Piac & Profit az őszi konferenciáin bevezeti a konferencia-résztvevők egymás közötti üzleti ismerkedését elősegítő “Üzleti kézfogó” programot. Ezentúl már nem csak a hasznos tartalom, hanem a networking-építés miatt is érdemes eljönni a rendezvényeinkre.

 

A részvételi díj: 13.000.- Ft + Áfa/fő (Egy cégtől érkező második, harmadik fő 50% kedvezménnyel jöhet)
A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Piac & Profit előfizetés, résztvevők listája, trénerek prezentációi.

A KKV-AKADÉMIA 2013. őszi témái, melyekre egyben és külön-külön is lehet regisztrálni:

 

Kedvezményes részvételi díjak:

1.) A részvételi díj 13.000.- + áfa/rendezvény

2.) Egy cégtől jövő további résztvevők esetén (ugyanazon rendezvényre érkező második, harmadik fő): minden részvételi díj 50 %-os kedvezménnyel vehető igénybe. (Az első résztvevő teljes áron, a további regisztráltak fél áron vehetnek részt. Ez esetben a mennyiségi, gyorsasági kedvezmények és az 50% kedvezmény összeadódnak!)

Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”). (Csak együttes jelentkezés esetén.)

A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Piac & Profit előfizetés, résztvevők listája, trénerek prezentációi.

 

Részvételi díj

A részvételi díj: 13.000.- Ft + Áfa/fő

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2013. november 15-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2013. november 15-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: konfe[email protected],
fax : (1) 239 - 9595

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

További konferenciák

Pénz, de honnan?

nov
15

Kecskemét, Árpád krt. 4., Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Pénz, de honnan?

nov
29

Budapest, The Experience Center, Szentmihályi út 171. 3. emeleti konferenciaterem