Franchise, a sikeres üzleti modell

Időpont: 2015. március 26. , Helyszín: BKIK Székház, Budapest, Krisztina körút 99.
  • Tematika nyomtatása

Újabbnál újabb sikersztorik, rohamosan bővülő hálózatok hívják fel az üzleti szektor figyelmét a franchise-ra mint követni érdemes üzleti modellre. Nem véletlen, hogy ezt a nehéz gazdasági környezetben is eredményes konstrukciót sikeresen alkalmazza a franchise-átadó és -átvevő is.

A franchise modell kritériumairól, a kézikönyv elkészítéséről, a működőképes marketingről, az egységes arculat fontosságáról felkészült, tapasztalt szakemberek tájékoztatják a kkv-vezetőket. Sok gyakorlati tudást, ismeretanyagot, tapasztalatot adnak át, melyek azonnal hasznosíthatók az üzletmenetben. Számos új modell, sikersztori is bemutatkozik.

 

Franchise, a sikeres üzleti modell

A BKIK IX., Bank, Biztosítás, Vagyongazdálkodás Osztálya és a Piac & Profit közös rendezvénye


Kiemelt szakmai támogató: a Magyar Franchise Szövetség

Támogatja: BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály

Időpont: 2015. március 26., 10.00–16.00

Helyszín: BKIK Székház, Budapest, Krisztina körút 99.

Program

Regisztráció: 9.30−10.00

10.00–10.40 A franchise üzleti modell felépítése, a jól működő rendszerek kritériumai, a kudarcok tipikus okai. Milyen üzlet alkalmas franchise-átadói hálózat kialakítására? A franchise-kézikönyv elkészítésének tudnivalói. Magyarország legsikeresebb üzleti hálózatainak elemzése.
Előadó: Mandel Katalin, a Magyar Franchise Szövetség főtitkára

10.40–11.20 A franchise fontosabb jogi kérdései: a szerződés tartalma, a know-how és a védjegy védelme, kizárólagossági kapcsolatok, versenyjogi aspektusok, az új Ptk.-nak való megfelelés.
Előadó: Darázs Lénárd, az ELTE egyetemi tanára, a Magyar Franchise Szövetség Etikai Jogi Bizottságának elnöke

11.20–11.40 Az Év Mester Franchise Hálózata, a mester franchise-hálózat kialakításának jellemzőiről, értelméről és előnyeiről.
Előadó: Lavotha Ildikó, a High Care Cosmetics Kft. ügyvezető igazgatója, a Magyar Franchise Szövetség alelnöke

11.40–12.00 Konzultáció az előadókkal és kávészünet

12.00–12.20 A világ legjobb McDonald’s-átvevője a franchise-átvevők franchise-rendszerbe tagozódásának gyakorlatáról, egy hálózatba belépés feltételeiről és előnyeiről.
Előadó: Cserháti Gabriella franchise partner, McDonald’s, Golden Arches díjazott

12.20–12.40 Az egyik legdinamikusabban fejlődő hálózat a gyors növekedés titkáról.
Előadó: Perger Gabriella tulajdonos, Biohair

12.40–13.10 Az arculat, a logó, az egységes marketing, a weboldal- és webáruház-fejlesztés fontossága és specialitásai a franchise-hálózatokban.
Előadó: Lukács Ádám József online marketing specialista, Hinora Marketing Group

12.10–14.00 Konzultáció az előadókkal és ebédszünet

14.00–16.00 Franchise Pódium
Példák és tanulságok (10-15 perces bemutatkozás)

Levendula (új, egyedi) (felkérés alatt)
Vitaminszalon
(gyors növekedés)
Borháló (partnerek kiválasztása, alkalmazottak motiválása)
Matrackuckó (ügyes, egyedi)
Stilianos Babauszoda (remek ötlet jól felépítve)
Jono Yogo
(most indítja a franchise-hálózatot)

Interaktív fórum

Gallus Miklós – Jono Yogo
Magyar Tímea – Levendula
Id. Hahn Gábor – Matrackuckó
Varga Vivien – Stilianos Babauszoda, uszodavezető, vezető oktató
Elek Márton – Borháló, marketing és stratégia
Rácz József – Vitaminszalon

16.00–16.30 Üzleti kézfogó. A konferencia résztvevői szervezett bemutatkozása az üzleti kapcsolatépítés szándékával.

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!

Részvételi díj: 12.000 Ft + Áfa/fő

Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második, és további személy részvételi díja a regisztrációs ár 50 %-a! Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel, valamint az előadások prezentációit.

Részvételi díj

A részvételi díj: 12.000 Ft + áfa/fő
A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel, valamint az előadások prezentációit.


Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2015. március 13-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

7. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2015. március 13-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: [email protected]

BKIK Székház, Budapest, Krisztina körút 99.

Tel. : (1) 239 - 9597, E-mail : [email protected]

További konferenciák

Pénz, de honnan?

okt
17

Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. Széchenyi utca 2.