EU-pályázatok fóruma

Gazdaságfejlesztési programok a kkv-k versenyképességének javításáért

Időpont: 2014. április 30. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.
  • Tematika nyomtatása

Folytatjuk a 2014-2020 közötti EU-költségvetési ciklusban várható EU-pályázati forrásokról szóló tájékoztatást. Ismét első kézből, s a legfrissebb információkat tudhatják meg kkv-résztvevőink a soron következő rendezvényünkön.

EU-pályázatok fóruma

Gazdaságfejlesztési programok
a kkv-k versenyképességének javításáért

A BKIK IX. Bank, Biztosítás, Vagyongazdálkodás Osztálya és a Piac & Profit közös rendezvénye


A rendezvényt támogatja: a BKIK XXVIII. Osztálya

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

Időpont: 2014. április 30. szerda 10.00−14.20

Program:

9.30−10.00 Regisztráció

10.00−10.40 Nyitóelőadás

Komoróczki István Tervezéskoordinációért Felelős Államtitkár, Nemzetgazdasági Minisztérium: Mire számíthatnak a hazai kkv-k az új EU-költségvetési ciklusban versenyképességük javítása érdekében? Egyszerűsítések, könnyítések, segítő intézmények, szigorítások. A 2014 második felében induló operatív programokról és pályázatokról, ami már tudható.

10.40−11.20 Kérdésekre válaszol Komoróczki István Államtitkár és és Fukker Gabriella főosztályvezető (NGM)

11.20−11.40 Kávészünet

Pénzügyi workshop

11.40−12.00 Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt.: dr. Csuhaj V. Imre elnökvezérigazgató: Tőkefinanszírozás kisvállalkozásoknak.

12.00−12.20 Officium Generale Első Magyar Adó- és Vámbiztosíték Kft., Ledniczkyné Bárány Erzsébet ügyvezető igazgató: A pénzügyi biztosíték

12.20−12.40 Goodwill Consulting Pályázati Tanácsadó Kft., Harsányi Gábor ügyvezető igazgató, tulajdonos: Miben tudnak segíteni a pályázatíró társaságok a magyar cégeknek a Horizon 2020 és Széchenyi 2020 Keretprogram kapcsán?

12.40−13.00 Erste Bank Hungary Zrt., Trombitás Zoltán: Pályázati lehetőségek és finanszírozás – 2014

13.00−13.20  Dr.Risk.hu, Kiss Viktor szakmai vezető: Tényleg korlátlan az ügyvezetők felelőssége az új PTK szerint? Vezetői felelősségbiztosítás gyakorlati oldala a szakértő szemével.

13.20−13.40  Regionális Fejlesztési Holding Zrt., Horváthné Holéczy Katalin vezérigazgató-helyettes: Ötlettől a sikerig.

13.40− Konzultáció, ebéd

Részvételi díj: 10.000.- Ft + Áfa/fő

A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Piac & Profit digitális előfizetés, résztvevők listája, elhangzott prezentációk (melyek közzétételét az előadó engedélyezi)

A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

Részvételi díj

Részvételi díj: 10.000.- Ft + Áfa/fő

A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Piac & Profit digitális előfizetés, résztvevők listája, elhangzott prezentációk (melyek közzétételét az előadó engedélyezi)


A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2014. április 18-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2014. április 18-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: [email protected]

Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.

További konferenciák