Energiahatékonyság, a nyerő üzleti cél

Készüljünk fel a piacátrendező új szabályozásra!

Időpont: 2016. május 25. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
  • Tematika nyomtatása

Készüljünk fel rá!

  1. Végre támogatott lesz a megújulóenergia-termelés! Gazdaságossá válik megújuló energiát termelni üzemszerűen és saját célra is?
  2. Milyen lesz az energiahatékonysági törvénybe fogalmazott közel nulla energiaigényű épület? Új épületek építési kötelezettsége 2018-tól és 2021-től.
  3. Számos kedvezményes EU-pályázati forráshoz lehet hozzájutni energiahatékonyság növelésére, megújuló energiát használó, környezetkímélő beruházásokra.

Időben készülni kell a törvényváltozásokra és forrásszerzésre gyártóknak, viszonteladóknak, szolgáltatóknak, építtetőknek, építőknek, beruházóknak, fejlesztőknek!

A konferencia előadói, kiváló szakemberek segítenek eligazodni a feladatokban, forrásokhoz jutásban, energiaköltségeinknek akár a felére csökkentésében. Személyes konzultációra is lehetőség nyílik!

KKV-bubi2016-800-pix_72dpi PP jo+bkik

Energiahatékonyság, a nyerő üzleti cél

Készüljünk fel a piacátrendező új szabályozásra!

BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztály – Piac & Profit

Időpont: 2016. május 25. (szerda) 10.00−16.10
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, I. Krisztina körút 99.

Szakmai támogató: BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály

REGISZTRÁCIÓ

Program

Regisztráció: 09.30−10.00

 10.00−10.30 Az EU épület- és energiahatékonysági irányelveken alapuló hazai jogszabályok tartalma. Mely új épületekre érvényesek már most, s 2018 után és 2021-ben melyekre fognak kiterjedni. Mit jelent a közel nulla energiaigényű épület? Milyen előírásokat kell figyelembe venni a CSOK és más állami támogatási programok esetében?

Előadó: Soltész Ilona Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Zöldgazdaság Fejlesztési Főosztály

10.30−11.00 Forradalmi változás a hazai zöldenergia szabályozásban – változik a megújuló energiaforrásból származó villamosenergia-termelés támogatási rendszere.

Előadó: Dr. Tóth Máté LL.M, a Faludi Wolf Theiss Ügyvédi Iroda energetikai csoportjának szenior ügyvédje

11.00−11.20 Energetikai forradalom, vagy szavak, tettek nélkül? Megújulók és fosszilis források az új évezred küszöbén.

Előadó: Hetesi Zsolt NKE FFTK tudományos főmunkatárs

11.20−11.40 Energiahatékonyság − amit a törvényi kötelezettségen túl jelenthet. Energetikai beruházások ipari létesítményekben.

Előadó: Szigeti László energetikai szaktanácsadó, Cothec Kft.

11.40−12.00 Gyakorlat: Energiahatékony hőszivattyús fűtés-hűtés mintapéldákkal.

Előadó: dr. Ádám Béla ügyvezető igazgató, megújuló energia szakértő, HGD Kft.

12.00−12.30 Konzultáció az előadókkal, kávészünet

12.30−12.50 Pályázzon cége energetikai fejlesztésére, akár Közép-Magyarországon is! Energetikai pályázatok a VEKOP és GINOP keretein belül.

Előadó: Lehoczky Tibor vezető pályázati tanácsadó, Goodwill Consulting Kft.

12.50−13.10 Versenyképesség javítása alternatív energiával, avagy hogyan csökkentse energiaköltségeit energetikai célú beruházásokkal?

Előadó: Majoros Tamás értékesítési menedzser, GoodWill Energy Kft.

13.10−13.30 Kicsiknek is megéri. – A kkv-k és az energiairányítás.              

Előadó: Patonai Ágnes ügyvezető tanácsadó,  p2m Consulting Kft.

13.30−13.50 Az energiaaudit és az ISO 50001 tanúsítványok üzleti előnyei.  Miért éri meg tanúsíttatni, ha nem is kötelező, az energiarendszerünket?

Előadó: Serester Andrea, a képzési szakterület vezetője, TÜV Rheinland Intercert Kft.

13.50−14.30 Konzultáció az előadókkal és ebédszünet

14.30−14.50 A legújabb energiahatékonyság-növelési, energiaköltség-csökkentési módszerek, technológiák. Rohamosan fejlődő technológiák egyre több szolgáltatás és csökkenő árak a piacon.

Előadó: Farkas Károly rovatvezető, Piac &Profit online

14.50−15.10 Gyakorlat: Szellőztetési és hűtési rendszerekkel az energiahatékonyság és az üzemeltetési költségek leszorítása érdekében.

Előadó: Csordás Zoltán külkereskedelmi üzemgazdász, ügyvezető igazgató, Colt Hungária Kft.

15.10−15.30 Gyakorlat: Energiaspórolás vékonykliens gépekkel.

Előadó: Dimitrova Dessislava ügyvezető igazgató, Alphasonic Kft.

15.30−15.50 Gyakorlat: Hogyan kereshetnek a nagyvállalatok – az Energiahatékonysági törvény kötelezettségein okos mérőrendszerek alkalmazásával?

Előadó: Rátkay Gábor stratégiai igazgató, PD-TEAM Mérnöki Iroda Kft.

15.50−16.10 Konzultáció az előadókkal

 

16.00−16.40 Üzleti kézfogó

Üzleti networking program a résztvevők számára. Moderált bemutatkozás névjegycserével, kézfogással.

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!

REGISZTRÁCIÓ

Az egész napos rendezvény (szakmai konzultáció) részvételi díja: 12.000 Ft + áfa. 

Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második, és további személy 30 %-os kedvezménnyel vehet részt! Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel,egy éves Piac & Profit digitális előfizetés,valamint az elhangzott prezentációkat (melyek közzétételét az előadó engedélyezi).

Részvételi díj

Részvételi díj: 12.000.- Ft + Áfa/fő

A részvételi díj tartalmazza: kávészünetek, frissítők, egy éves Piac & Profit digitális előfizetés, elhangzott prezentációk (melyek közzétételét az előadó engedélyezi)


A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2016. május 13-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

7. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2016. május 13-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: [email protected]

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Tel. : (1) 239 - 9597, E-mail : [email protected]

 

 

 

További konferenciák

Pénz, de honnan?

nov
15

Kecskemét, Árpád krt. 4., Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Pénz, de honnan?

nov
29

Budapest, The Experience Center, Szentmihályi út 171. 3. emeleti konferenciaterem