E-marketing

A kisvállalatok piachódító fegyvere

Időpont: 2013. március 07. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
  • Tematika nyomtatása

Ismerkedjünk meg alaposabban a legfrissebb e-marketing-lehetőségekkel, mert a kis- és középvállalkozások ideális eszköztárának szakértő használatával jelentős üzleti előnyökre lehet szert tenni. S ráadásul nagyon olcsó.

 A BKIK IX. és XXVIII. osztálya és a Piac & Profit rendezvénye

E-marketing

A  kisvállalatok piachódító fegyvere

Szakmai konzultáció kkv-vezetőknek

Időpont: 2013. március 7. (Csütörtök), 10:00-16:00
Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Program:

10.00─10.50 Hogyan alakítsuk a rajongót vásárlóvá? Hogyan lehet a Facebook like-olást, megosztást minél nagyobb számban elérnünk? Mire használjuk az eredményeket? Melyik közösségi oldal mire használható üzleti szempontból? Hogyan építsünk közösségi adatbázist és hogyan használjuk eredményesen?

Előadó: Hinora Bálint ügyvezető igazgató, Hinora Marketing Group.

10.50─11.30 A vevőcsalogató honlap. Hogyan lehet weboldalunk vonzó, hiteles és hatékony az ügyfélszerzésben? Hogyan építhetünk cégünknek márkát, hűséges, visszatérő ügyfelekkel?

Előadó: Nagy Barna ügyvezető igazgató, Kreatív Vonalak Kft.

11.30─11.50 Konzultáció és kávészünet

11.50─13.00 Milyen lehetőségeink maradtak, hogy észrevegyenek minket a marketing szmogban? A jelenlegi légkör nem kedvez annak a cégnek, amelyik szeretne több vevőt elérni: annyian versengenek a fogyasztók figyelméért, hogy a létrejött “marketing szmogban” hatalmas kihívás, hogy egyáltalán észrevegyenek minket. Aki nem változtat a módszerein, az eltűnik a süllyesztőben. A marketing gyökeres átalakuláson megy keresztül – mik azok az új módszerek, amelyekkel javíthatunk az esélyeinken, és megtalálhatjuk azokat az érdeklődőket, akiket a hagyományos módszerekkel már szinte lehetetlen elérni? 

Előadó: Pálinkás Róbert ügyvezető igazgató, VállalkozóIskola.

13.00─13.40 Konzultáció és ebédszünet

13.40─14.20 A Google Adwords, mint egy hatékony módszer, eszköz az internetes hirdetésre, illetve bevételszerzésre.

Előadó: Szelei Szabolcs marketingigazgató, Google Magyarország.

14.20─14.40 Kétdimenziós vásárlási élmény, minőségi információ (vonal) kódokkal
Előadók: Vatai Krisztina és Krázli Zoltán vezető szakértők, GS1 Magyarország

14.40─15.20 Van-e élet az Google első oldalán túl? Hogyan érhetjük el az első helyeket, és hogyan tudunk ebből igazán profitálni? Keresőmarketing és analitika gyakorlatiasan a döntéshozóknak, avagy nem a látogató hozza a pénzt, hanem a vevő.

Előadó: Neufeld Tamás, keresőmarketing szakértő, Kreatív Vonalak Kft

 

A részvételi díj: 15.000.- Ft + Áfa/fő

A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Piac & Profit előfizetés, résztvevők listája, trénerek prezentációi.

A Kkv Akadémia 2013. tavaszi témái, melyekre egyben és külön-külön is lehet regisztrálni:

 

Kedvezményes részvételi díjak:

1.) Három téma együttes megrendelése esetén: 13.000 Ft + áfa /rendezvény

Regisztráció előtt küldjön egy e-mait a következő e-mail címre, s kérjük, jelölje, mely rendezvényeken kíván részt venni, s a kedvezményt igénybe venni:  [email protected]

2.) Egy cégtől jövő további résztvevők esetén: minden részvételi díj 50 %-os kedvezménnyel vehető igénybe. (Ez esetben a mennyiségi kedvezmények és az 50% kedvezmény összeadódhat!)

Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”). (Csak együttes jelentkezés esetén.)

Részvételi díj

A részvételi díj: 15.000.- Ft + Áfa/fő

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2013. február 22-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2013. február 22-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: [email protected],
fax : (1) 239 - 9595

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

További konferenciák