Adótervezés, adógazdálkodás. Hogy ne érjen bennünket meglepetés

A KKV-AKADÉMIA első rendezvénye

Időpont: 2014. január 16. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
  • Tematika nyomtatása

Az adótörvények folyamatos változásának nyomon követése, az adójogszabályok betartása alapvető feladata a piacon komolyan jelen lévő cégnek. A cégvezetésnek azonban, ha csak nem akar pénzügyeinek alakulásában meglepetéseket, az adótervezéshez, adógazdálkodáshoz is értenie kell.

Érdemes folyamatosan tanulni az adótervezés, adógazdálkodás összetevőit, újra kell értelmezni a folyamatokat az adótörvények változásával, s tisztában kell lenni az adógazdálkodás  versenyképesség megőrzésében való fontosságával. A tudatos gazdálkodás szerves része a különböző országok eltérő adószabályozásának ismerete is.

Szakértő, a gyakorlati életben jártas előadóink segítségével aktuális, friss, hasznos tudásra tehetünk szert, melyet azonnal hasznosíthatunk vállalkozásunkban.

Adótervezés, adógazdálkodás

Hogy ne érjen bennünket meglepetés

A BKIK IX. Banki, Biztosítási Osztálya és a Piac & Profit közös rendezvénye 

 

A rendezvényt támogatja: a BKIK XXVIII. osztálya

Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Időpont: 2014. január 16. (csütörtök) 10.00-15.30

9.30−10.00 Regisztráció

Program:

10.00−10.50 2014. évi adójogszabály-változások és adóellenőrzések. Hogyan készüljünk fel a NAV ellenőrzésekre?
Előadó: dr. Fekete Zoltán Titusz adómenedzser, RSM DTM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

10.50−11.30 Az áfa, mint forgalmi adó, melyet a végfelhasználónak kell fizetnie. Vagy mégsem? Vigyázzunk, mert könnyen felborulhat a likviditásunk az áfa miatt!
Előadó: Nyári Zsolt senior adómenedzser, Mazars Kft.

11.30−11.50 Konzultációs és kávészünet

11.50−12.30 Társasági adó, személyi jövedelemadó, osztalékadó. Milyen ágon, milyen fázisban, milyen cégformában érdemes a különféle adók között választanunk? Milyen indokaink és milyen mozgásterünk van a választáshoz?
Előadó: Mészáros Róbert ügyvezető igazgató, Iconos Kft.

12.30−13.00 Tranzakciós illetékek, adók bankszámláinkon. Hogyan optimalizáljuk ezeket az adókat mindennapi banki műveleteink tudatos irányításával?
Előadó: Gergely Péter hitelszakértő, BankRáció.hu

13.00−13.40 Konzultációs és ebédszünet

13.40−14.20 Multinacionális cégek által használt adóoptimalizálási technikák kis-és középvállalkozásoknak. Hogyan tudja a KKV szektor megőrizni a versenyképességét adótervezéssel a mamutvállalatokkal szemben?Előadó: dr. Magyar Csaba, jogi igazgató, Crystal Worldwide Ltd.

14.20−14.50 Környezetvédelmi termékdíj, az adózók mumusa. Hogyan csökkenthetjük a kapcsolódó kötelezettségeinket? Mik a jelenlegi szabályozás buktatói? Gyakorlati tippek, tudnivalók
Előadó: Kardos Dóra adótanácsadó, Mazars Kft.

14.50−15.10 Konzultáció az előadókkal

15.00−15.30 Üzleti kézfogó – a rendezvényen résztvevők ismerkedése egymással. (Szervezett rendszerben, névjegycserével.) 

A részvételi díj: 13.000 Ft + áfa
A részvételi díj tartalmazza: egész napos ellátás, egy éves Piac & Profit előfizetés, résztvevők listája, trénerek prezentációi. 

A részvételi díjról kiállított számlán az ellátás költségét külön tételként tüntetjük fel!

A KKV-AKADÉMIA 2014 I. félév rendezvényei:

 

Részvételi díj

A részvételi díj: 13.000 Ft + áfa/fő

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2014. január 3-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2014. január 3-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: [email protected],

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

További konferenciák

Pénz, de honnan?

nov
15

Kecskemét, Árpád krt. 4., Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Pénz, de honnan?

nov
29

Budapest, The Experience Center, Szentmihályi út 171. 3. emeleti konferenciaterem