Spóroljunk az adminisztráción!

Időt, energiát, pénzt hozó megoldások

Időpont: 2015. április 09. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
  • Tematika nyomtatása

Sajnos nem fordíthatunk hátat adminisztrációs kötelezettségeinknek. Ha nem akarunk káoszt a cégnél, s a NAV és a hatóságok bírságait sem tudjuk rendszeresen finanszírozni, akkor meg kell vele birkóznunk.  Rengeteg hatékony, pénzt és időt spóroló megoldások léteznek adminisztrációs terheink csökkentésére. Sőt, munkánkat, cégvezetési hatékonyságunkat is növelhetjük általuk, ha ésszerűen, egymással jól összehangolva választjuk ki a testhez állókat. Szakmai tanácsadók és az adminisztrációcsökkentés témájában szolgáltatók segítségével sok ötletet, megoldást szedtünk egy csokorba. Érdemes meghallgatni, megismerkedni a legújabb jelentős megtakarítást hozó megoldásokkal!

Spóroljunk az adminisztráción!

Időt, energiát, pénzt hozó megoldások

BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztály – Piac & Profit

 

Időpont: 2015. április 9. (csütörtök) 10.00-15.00
Helyszín: Budapest, BKIK Székház, I. ker. Krisztina körút 99.

Támogatja: BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály

Regisztráció: 9.30−10.00

10.00−10.20 Integrált vállalatirányítási rendszerben rejlő lehetőségek okos kihasználása. Hogyan lehet a kis- és középvállalati SAP vállalatirányítást használni a jövedelmezőségi mutatók javításához, valamint az ellenőrzés és az üzleti folyamatok átlátásának, a vezetői döntések  megkönnyítéséhez.

Előadó: Váradi László c. egyetemi docens, értékesítési vezető, itelligence Hungary Kft.

10.20−10.40 Vállalkozás 3.0: workflow, a nagyobb sebességre kapcsolás lehetőségei. Hogyan lehet a jelenleg manuális munkát igénylő összes feladatot automatizálni, átláthatóvá tenni?

Előadó: Fábián Zoltán értékesítési vezető, LLP Hungary Kft.

10.40−11.00 A  környezettudatos, idő-  és költséghatékony archiválás előnyei

Előadó: Hortobágyi Ágoston ügyvezető igazgató, DO-Q-MENT  Digitális Irat-archiváló, Adatszolgáltató és Irattározó Kft.

11.00−11.20 Milliós szoftverrendszer beruházása vagy fájdalommentes felhőbérlés? Összekomponált, jól átgondolt rendszereket építsünk, melyek folyamatosan fejleszthetőek, s nem kidobásra ítéltek pár év múlva. Hogyan?

Előadó: Juhász Attila stratégiai tanácsadó, MiniCRM Zrt. 

11.20−11.50 Konzultáció az előadókkal és kávészünet

11.50−12.15 Számlázás okosan (nem okosba) egyszerűen és gyorsan. Átokból áldás az e-számla, a felhő-ügyintézés és az automatizálás  „smart” használatával.

Előadó: Stygár László fejlesztési vezető, Számlázz.hu

12.15−12.40 Az online kassza előnyei, az adminisztráció könnyítésére használható tulajdonságai. A NAV-felé adminisztrációs kötelezettség, a cég számára hasznos információhalmaz és a nyilvántartási terhek csökkentése.

Előadó: Szeip Zsolt Innovációs, Projektmenedzsment és Fiskalizációs üzletágigazgató, Laurel Kft.

12.40−13.10 Iroda felhőben. Minden adat, irat, munkavégzés egy helyen, mindenhonnan elérhetően. Bérleti díj, irodaberendezések, fűtés, világítás, közlekedési költség stb. Mindezen költségek minimálissá redukálása a felhő alapú informatikai rendszerekkel.

Előadó: Hegyi György, ABESSE Informatikai Tanácsadó Zrt.

13.10−13.30 Az EKÁER-rel kapcsolatos adminisztrációs és pénzügyi nyilvántartás elektronizálása okos programok segítségével.

Előadó: Poór Károly partner, Pannon Szoftver Kft, a Dyntell Softver üzemeltetője

13.30−14.10 Konzultáció az előadókkal és ebéd

14.10−14.40 Üzleti kézfogó

A résztvevők bemutatkozása üzleti célú kapcsolatépítés szándékával. Szervezett networking (névjegycserével és kézfogással).

A tematika változtatási jogát fenntartjuk!

A KKV-AKADÉMIA 2015 tavaszi félév további témái, időpontjai,melyekre egyben és külön-külön is lehet regisztrálni:

Az egész napos rendezvények (szakmai konzultációk) részvételi díja:

1. Egy rendezvény részvételi díja: 12.000 Ft + áfa/rendezvény. 

2. Figyelem, érdemes igénybe venni! Az egy cégtől egyszerre érkező több személy regisztrációja esetén a második, és további személy részvételi díja minden fajta regisztrációs ár 50 %-a! Kérjük, ehhez a regisztrációnál jelölje be a megfelelő mezőt (“céges kedvezmény”).

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel, valamint az előadások prezentációit.

Részvételi díj

A részvételi díj: 12.000 Ft + áfa/fő
A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel, valamint az előadások prezentációit. 

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2015. március 27-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

7. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2015. március 27-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: [email protected]

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Tel. : (1) 239 - 9597, E-mail : [email protected]

További konferenciák

Pénz, de honnan?

már
21

Szombathely, Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (9700 Szombathely, Honvéd tér 2.)

Adat–Az új kincs

már
27

Budapest, Experience Center Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet