Add el(ő) magad!

Az eredményes előadás, tárgyalás mesterfogásai

Időpont: 2015. június 11. , Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
  • Tematika nyomtatása

A készségfejlesztő tréninget azoknak a vezetőknek, a cég arcainak ajánljuk, akik szeretnének javítani személyiségük, fellépésük, másokra gyakorolt benyomásuk hatásfokán. Akik szeretnének jobb, magával ragadóbb, eredményesebb előadók, prezentálók, tárgyalók, véleményt mondók, vitapartnerek, üzletkötők, munkaadók lenni.

Nem kész szövegeket, sztereotípiákat, elcsépelt értékesítői fogásokat tanítunk, hanem a saját személyiség, egyediség megtalálását, erősségeinek, érdekességének, egyediségének másokat magával ragadó használatát. Mert minden emberben benne rejlik egy olyan egyéniség, sztori, stílus, karizma, amely, ha jól átjön, mindenkit meggyőz. S akkor az átadandó gondolataink biztosan átmennek és emlékezetesek maradnak. És ez maga az eredményesség.

Ha úgy érzi, hogy az előadásaiban, felszólalásaiban elmondott gondolatok nem mindig élik túl a pillanatot, alig-alig van hatásuk, nem ragadnak meg a hallgatóságban, akkor ez a tréning sokat adhat önnek.

Ezen ugyanis lehet változtatni!

Add el(ő) magad!

 Az eredményes előadás, tárgyalás mesterfogásai

 BKIK IX. Bank, Biztosítás és Vagyongazdálkodás Osztály – Piac & Profit

Fejlesztési program 6 órában kkv-vezetőknek

Helyszín: Budapest, BKIK Székház, Krisztina körút 99.
Időpont:
2015. június 11. 10.00-16.30

Tréner: Personal Brand Institute

Támogatja: BKIK XXVIII. Általános Pénzügyi Szolgáltatás Osztály

Program

10.00-13.00 Előadások interaktivitással

1. A magával ragadó, emlékezetes történet és történetmesélés: Mit tud a történet, amit nem tudnak a puszta tények, adatok? Melyek a történetmeséléssel kapcsolatos legnagyobb kkv-vezetői félelmek? Honnan vegyük a történetet? Milyen céllal meséljünk történetet? Hogyan lesz a történet egyszerű, élénk és emlékezetes?

2. A magával ragadó, emlékezetes el(ő)adás szerkezete, felépítése: A bevezetés: melyek a figyelem felkeltésének és a jóindulat megnyerésének eszközei? A befejezés: hogyan hangoljuk át a partnert? A fordulópontok: hol és hogyan helyezzük el ezeket? Az életre keltett számok, statisztikák. A hármas lista mint az üzenet erősítésének, hangsúlyozásának eszköze. A retorikai késleltetés.

3. A magával ragadó, emlékezetes el(ő)adás stílusa.  A világosságot, érthetőséget és követhetőséget biztosító elemek. A nyelvi gazdaságosság, tömörség.

4. A magával ragadó, emlékezetes el(ő)adó, beszélő. A kiállás üzenet-értéke. A tekintet szerepe a figyelem fenntartásában. A hang és a szünetek használata. A mosoly. A kezek és karok használata. A láb és a lábfej.

5. A lámpaláz: ne legyőzd, hanem kezeld!

Előadók: Györffy Kinga kommunikációs-előadástechnikai és storytelling tanácsadó, tréner, dr. Tóth Tamás partner, Gecser Ottó partner, Personal Brand Institute.

 13.00-13.30 Ebédszünet

13.30-16.30 Gyakorlati foglalkozás, tréning

1. Szemléletes példák és gyakorlatok: a magával ragadó, emlékezetes el(ő)adás 21. századi elvei, eszközei, technikái és azok alkalmazási lehetőségei.
2. Könnyen, gyorsan alkalmazható történetmesélési eszközök és módszerek a meggyőzéshez: 3 percben, 30 percben, másfél órában, kis csoport vagy nagy közönség előtt, vállalaton belül vagy kívül.
3. Személyre szóló visszajelzések, tanácsok.
4. A tanultak alapján a legkülönfélébb előadói/kommunikációs helyzetekben használható három perces cégbemutató „beszéd” készítése.

Trénerek: Györffy Kinga kommunikációs-előadástechnikai és storytelling tanácsadó, tréner, dr. Tóth Tamás partner, Gecser Ottó partner, Personal Brand Institute.

A tematikatervezet változtatási jogát fenntartjuk.

Regisztrálok a rendezvényre

Kedvezményes részvételi díj: 16.000.- Ft + áfa/fő

(Egy cégtől egyszerre, egy időben több jelentkező esetén a második főtől 20 %-os kedvezmény!)

A tréningen résztvevők számára az összes előadás utólag letölthetővé válik. Hasznos segédanyagokat kapnak az ott tanultakról. A résztvevők egész napi ellátást és egy éves Piac & Profit digitális előfizetést kapnak.

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel.

Részvételi díj

Kedvezményes részvételi díj: 16.000.- Ft + áfa/fő

(Egy cégtől egyszerre, egy időben több jelentkező esetén a második főtől 50 %-os kedvezmény!)

A tréningen résztvevők számára az összes előadás utólag letölthetővé válik. Hasznos segédanyagokat kapnak az ott tanultakról. A résztvevők egész napi ellátást és egy éves Piac & Profit digitális előfizetést kapnak.

A részvételi díj tartalmazza a fogyasztás költségét, melyet a számlában külön tételként tüntetünk fel.

Részvételi feltételek

1. A rendezvényre való regisztráció a megadott részvételi díj elfogadásának és egyben megrendelésnek minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól.

2. A regisztrációról online regisztrációs rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megadott e-mail címre, amely tartalmazza a megadott jelentkezési- és számlázási adatokat is.

3. Az átutalásos számlát a regisztrációt követően, 8 napos, de legkésőbb a rendezvény napjáig szóló fizetési határidővel, postai úton küldjük meg.

4. Lemondást csak írásban fogadunk el 2015. május 29-ig. A lemondási határidőt követően beérkezett regisztrációkat a rendezvény közelsége miatt visszamondani  nem lehet. A megrendelés alapján kiállított számla megfizetése kötelező, a részvételi díj rendezése alól a rendezvénytől való esetleges távolmaradás sem mentesít.

A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

5. A rendezvényt megelőző napokban regisztrálókat kérjük, hogy a részvételi díj helyszíni fizetésére legyenek szívesek készülni.

6. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a rendezvényen csak azok a regisztráltak vehetnek részt, akik a részvételi díjat előzetesen megfizették, illetve a helyszínen bemutatják az átutalás elindításáról szóló dokumentumot.

7. Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel készülhet, illetve fotók. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapjainkban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjuk.

Lemondási feltételek

A regisztráció lemondását 2015. május 29-ig (péntek) áll módunkban elfogadni, amely esetben a már esetlegesen átutalt részvételi díjat 100 %-ban visszatérítjük.

Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a tréningen, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni. A résztvevő személyét módosítani lehet, kérjük, szándékát a [email protected] e-mail címen jelezze!

Lemondást csak írásban fogadunk el a következő elérhetőségen:
e-mail: [email protected]

Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)

Tel. : (1) 239 - 9597, E-mail : [email protected]

További konferenciák