Piac & Profit konferenciák

Következő konferenciánk:

A KKV-AKADÉMIA konferenciái 2019. 1.félévben

A KKV-AKADÉMIA 2019. tavaszi rendezvényeire rendkívül kedvezményes előregisztrációt hirdetünk meg.
Várjuk az üzleti döntéshozók továbbképzésére 2019-ben is!

Éljen a rendkívül kedvezményes, csomagos előregisztráció lehetőségével!
 

Tovább olvasom »

Kkv-hitelezés – 2019
Most érdemes hitelből fejlődni!

Megmutatjuk a teljes olcsó hitelválasztékot. Biztosan van olyan, ami az ön cégére vár.
Olcsó és jelentős összegű kölcsönforrások várják a kkv-kat. Egyszerre nagyot lehet ugrani a fejlődésben, ha sikerül megkapni a hitelt. Ám nincs nagyobb esélyünk rá az óriási hitelkínálat mellett sem, ha nem vagyunk hitelképesek. Lehet, hogy csak nagyon kevés kell a státusz megszerzéséhez és megtartásához? Mivel tehetjük még vonzóbbá a mennyasszonyt?
A személyes konzultációval egybekötött konferencián az összes hitellehetőséget megismertetjük, s sok titkot, receptet, gyakorlatot árulnak el előadóink arról, kinek és miért adják oda a növekedést, fejlődést garantáló hitelt.
 

Tovább olvasom »

Cégvezetők Csúcstalálkozója − 2019
Sikeres vezetők éves konferenciája a trendekről

Sok a megbeszélni valójuk a magyar gazdaság erős, fejlődőképes vállalatai vezetőinek idén is, a negyedik Cégvezetők Csúcstalálkozóján. A tempó felgyorsult, a fejlesztési iramot csak más gondolkodásmóddal lehet követni. A váratlan szabályozóváltozások, a globális katarzisok, a természeti károk, és a munkaerőhiány nehezebbé teszik a jövőre felkészülést.
2019 legnagyobb kihívásai: A teljesítménnyel nem alátámasztott bérköltség-növekedés, a globális gazdasági és társadalmi katarzisok,  a hatalmas aszály és annak kihatásai, a vadonatúj vezetési módszerekre áttérés, a tartóssá váló munkaerőhiány, a digitalizálás felgyorsult tempójának követése, az összekapcsolt rendszerekre áttérés,  az azonnali  fizetésre átállás, és még sorolhatnánk.
Várjuk ismét Magyarország vállalatvezetőit, döntéshozóit, akik fejlődésorientált, változóképes, erős, piacképes cégeket vezetnek, s a jó üzleti döntések meghozatala érdekében elsők között akarják megismerni a trendeket. Nem csak követői, hanem irányítói is cégük jövőjének. Az országos találkozó egyben rendkívül jó lehetőség az üzleti kapcsolatrendszer bővítésére, értékes üzleti barátságok kötésére és a mások jó gyakorlatából tanulásra.

Még a héten 13 000 Ft + áfa earlybird-regisztráció!
 

Tovább olvasom »

Pénz, de honnan?
A pályázatok utolsó nagy rohama-2019

2019-ben befejeződik az EU-pályázati ciklus. Minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Rengeteg forrásról, többezer milliárd forintról van szó. Támogatásokról és rendkívül kedvező hitelekről. Sok 50-100 %-os támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll. A visszatérítendő pályázatok és az NHP 1000 milliárd forintos hitelprogramja is rengeteg fejlesztési lehetőséget tartogat, nagyon olcsón. Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből.
Még mindig a digitalizálás, automatizálás, a gyártási és szervezeti folyamatok technológiai fejlesztése a legjobb megoldás a munkaerőhiány és a növekvő bérterhek ellensúlyozására. A foglalkoztatás terheinek enyhítésére is nagyon sok segítséget találunk.
A Piac & Profit Pénz, de honnan? roadshowja idén is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról. A konferencián személyesen konzultálhatnak résztvevőink a legkompetensebb előadó szakértőkkel.

A konferencia térítésmentes, csak előzetes regisztráció szükséges!

Tovább olvasom »

Cégmarketing – 2019
Legyen egy sztorid!

2019 marketingtrendje: a SZTORI.  A legjobb szakemberek azt ajánlják, hogy legyen a cégnek, a vezetőnek, a portékának sztorija! Erről szóljon idén a marketing minden felületen, minden megnyilvánulásában! A személyességgel, érzelemkeltéssel, saját sztorival a szíveket lehet megérinteni, amit garantáltan megjegyeznek az üzenetet hallók, látók. Hassunk az érzelmekre szóban, látványban, írásban, saját személyes, így hiteles történetünkkel!
A megszemélyesített, érzelmekhez kötött marketing idén mindent visz. Marketingtrendekről, az új technológiákról, a nyerő megoldásokról szólnak idén is a marketingszakma legjobbjai.

Earlybird kedvezménnyel indulunk!
 

Tovább olvasom »

További konferenciák

Lezajlott konferenciák

Pénz, de honnan?

ápr
11

Szeged, Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (6721 Szeged, Párizsi krt. 8-12.)

A pályázatok utolsó nagy rohama-2019

Ügyviteli trendek – 2019

ápr
03

Budapest, Sugár Üzletközpont Rendezvénykomplexum, Örs vezér tere 24.

Először belül tegyünk rendet!

ADAT – Az új kincs

már
27

Budapest, Experience Center Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet

Hogyan termel profitot az adat?

Pénz, de honnan?

már
21

Szombathely, Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (9700 Szombathely, Honvéd tér 2.)

A pályázatok utolsó nagy rohama-2019

Webáruházi trendek – 2019

már
13

Budapest, Experience Center Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet

Tőled vegyenek, ne a konkurenciától!

Munkaerőhiány – 2019

már
07

Budapest, Experience Center Konferenciaközpont, Szentmihályi út 171. 3. emelet

Hol vannak a jó munkavállalók?

Pénz, de honnan?

feb
28

Miskolc, Népkerti Vigadó (3528 Miskolc, Görgey Artúr út 23.)

A pályázatok utolsó nagy rohama-2019

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor