Van elég energia mindenkinek

2014. március 04. kedd - 20:15 / piacesprofit.hu
  •    

A világ - és benne Magyarország - egyre nagyobb százalékban igyekszik megújuló energiaforrásokra támaszkodva kielégíteni igényeit. A Budapest Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett " Zöld Energia 7. Országos konferencia a megújuló energiákról" kifejezetten a hazai piaci lehetőségeket, támogatási és finanszírozási formákat igyekszik áttekinteni.

A Föld elegendő javakkal bír ahhoz, hogy minden ember szükségletét kielégítse, annyival azonban nem rendelkezik, hogy mindenki mohóságát csillapítsa – mondta Mahatma Gandhi és ez a mottója a BKIK “Zöld Energia 7. Országos konferencia a megújuló energiákról” című rendezvényének is, melyet március hetedikén tartanak. A konferencia célja annak bemutatása, hogy az önkormányzatok és a magyar lakosság egyik jövőbeli útja lehet (költségcsökkentésre, az energia biztonság és függetlenség megteremtésére) az új és megújuló energia-termelés és hasznosítás. A regionális konferenciára meghívást kaptak a Budapest kerületeiben, Közép-magyarországi Régió településein és Magyarország nagyobb városainak önkormányzatainál dolgozó szakemberek, a megválasztott polgármesterek és képviselők, valamint a témával kapcsolatban álló vállalkozások.

Zöld Energia 7. Országos konferencia a megújuló energiákról

Időpont:  2014. március 07.
Helyszín: Pest Megye Közgyűlésének díszterme, Budapest V. kerület, Városház u. 7.
A konferencia fővédnöke:Szatmáry Kristóf, a gazdaság szabályozásért felelős államtitkár, a BKIK elnöke

A konferencia országos konferenciaként a megújuló és zöld energiaforrásokkal kapcsolatos magyar kutatásokkal, innovációkkal, gyártással és szereléssel, foglalkozó vállalkozásokkal, valamint a magyar bankok által nyújtható finanszírozási lehetőségekkel kíván foglalkozni. A szervezők külön hangsúlyt fektetnek idén az önkormányzati és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő, valamint a KLIK által üzemeltetett intézmények lehetőségeire.

A rendezvény a BKIK és a VOSZ KMRSZ tagjainak ingyenes, viszont a létszám 200 főben korlátozott, így az előzetes regisztráció fontos! 

További részletek a konferencia programjával, illetve a regisztrációval kapcsolatban itt találhatóak.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor