Országos Fenntarthatósági Nap 2016. május 26-án! Ingyenes kiállítási lehetőség!

2016. március 24. csütörtök - 15:26 / PP
  •    

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen működő Sérülékeny Erőforrás Tudásközpont 2016 május 26-án országos fenntarthatósági szakmai napot szervez. A programhoz még kiállítóként is lehet csatlakozni, ingyenesen.

Kép:PP/nun

Kép:PP/nun

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen működő Sérülékeny Erőforrás Tudásközpont 2016 május 26-án országos fenntarthatósági szakmai napot szervez.

A Fenntarthatósági nap célja, hogy összehozza mindazokat a szakértőket, kutatókat és az érdeklődőket akik nyitottak a fenntarthatóság legaktuálisabb kérdései iránt. A szervezők ehhez potenciális partnereket keresnek.
A Fenntarthatósági nap keretében egyrészt szakmai előadások tartására van lehetőség (Call for Paper, angol és magyar nyelven), másrészt pedig olyan kiállításoknak, bemutatóknak adnak teret, amelyek a fenntarthatóságot szemléltetik. Ebben a közösségi térbe olyan interaktív “kiállításokat” szeretnének meghívni, akik a fenntarthatóság különböző vonatkozásaira tudnak rávilágítani laikusok számára is, tudományos igényességgel.
A meghívott kiállítók térítésmentesen jelenhetnek meg a rendezvényen. Csak annyi a kérésünk, hogy a saját installációjuk felépítéséről maguk gondoskodjanak, valamint tartalmas szakmai programokkal készüljenek.
 
A rendezvény a Budapest Water Summit előrendezvénye lesz, a tervek szerint igen prominens keynotokkal.
Célközönség: közigazgatási döntéshozók, szakmabeli kutatók, oktatók, egyetemi hallgatók, és valamennyi érdeklődő.
Időpont: 2016. május 26.
Helyszín: Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Ludovika Campus
A közönségprogramokra, és a kiállításokra korlátozott hely áll rendelkezésre.
A szervezők fontosnak tartják, hogy olyan kezdeményezések mutatkozzanak be a rendezvényen, amelyek a fenntarthatóság gyakorlati megvalósulásait mutatják be.

További információkat a Tudásközpont honlapján talál.