ÖKO HOME EXPO 2018 a Környezet és egészségtudatos építés napja

2018. szeptember 22. szombat - 11:00 / Promóció
  •    

Október negyedikén veszi kezdetét az ÖKO HOME Expo konferencia és kiállítás a Lurdy Házban. A hiánypótló rendezvény az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, és a Könnyűszerkezet-építő Szakmai Tagozatának szakmai partnerségével, immáron harmadik alkalommal kerül megrendezésre.

A Klímánk védelme valamennyink kötelezettsége, és mivel az összes energia felhasználás, az épületeink építése, üzemeltetése kapcsán történik, így az ÜHG kibocsátás is, különösen fontossá, és kötelezettséggé vált, a környezettudatos építkezés, felújítás, üzemeltetés.

projekt_LasttragendesStrohballenhausausGrossballen_5436

Nyakunkon a közel 0 energiafelhasználású épületek építésének kötelezettsége, a minél alacsonyabb ökológia lábnyommal építhető, üzemeltethető épületek iránti igény! Ilyen terület ahol a környezettudatos építkezés céljait alkalmazni lehet, a természetes, környezetbarát építőanyagok alkalmazása, alacsony ökológiai lábnyomú épületek építése.

ÖKO HOME Expo konferencia és kiállítás, bemutatkozó from Peter Biro on Vimeo.

A konferencia és kiállítás szervezőinek az a célja, hogy nemzetközi és hazai szaktekintélyek előadásaival, és a környezettudatos építkezés céljainak megfelelő termékek bemutatásával, hozzájáruljon és bővíthesse a szakembereink ezirányú tudását!

ÖKO HOME Konferencia és kiállítás  – Tervezz a természettel

2018.október 4 Budapest, Lurdy ház 6-os terem.

Részletes program, és online jelentkezés: www.ökohome.hu