Toy Story-aukció a hátrányos helyzetű gyerekek megsegítésére

2010. június 10. csütörtök - 21:51 / Sajtóközlemény
  •    

Hamarosan a mozikba kerül a kicsik és nagyok által is oly régóta várt Toy Story 3., minden idők legvidámabb animációs filmjének legújabb része. Ennek kapcsán a Fórum Hungary hazai hírességek részvételével játék-aukciót indít. A befolyó összeget a hátrányos helyzetű gyerekekre megsegítésére fordítják.

A Toy Story történet szerint ugyanis Andy, a korábban megismert és megszeretett játékok (Buzz, Woody, Krumplifej) gazdája egyetemre kerül, így a régi, megunt játékait elajándékozza. Számos hazai sztárt kértek fel arra, többek között Adát, Dukai Reginát, Galambos Lajost, Lolát, Ördög Nórát, SP-t és még sok más hírességet, hogy segítsék felajánlásaikkal, akár saját gyermekkori játékaikkal e nemes célt szolgáló aukciót.

A felajánlók Ada, Brasch Bence, Csikó Szabolcs, Dukai Regina, Erdélyi Mónika, Galambos Lajos, Horváth Tamás, Kálloy Molnár Péter, Lévay Balázs, Lola, Mérai Kata, Ördög Nóra, SP, Varga Viktor, Várkonyi András és Zimány Linda. Olyan különleges felajánlásokra lehet licitálni mint Ördög Nóra kedvenc gyerekkori Barbie-ja, SP kedvenc sálja, melyet a videoklipjében és fotózásokon is viselt, vagy éppen Dukai Regina saját tervezésű ruhakollekciójának egy darabja.

Az aukció teljes bevétele a Gyermekétkeztetési Alapítványhoz kerül, bízva abban, hogy minél magasabb licitek születnek és minél több apróságnak segíthetnek ezzel. A különleges felajánlásokra, játékokra június 10. és 17. között lehet licitálni. A 16 sztár-felajánláshoz a Toy Story 3. egyik kulcsszereplője is csatlakozik, Macó, mely kereskedelmi forgalomban nem kapható plüssfigura.