Százezer forintot érhet a visszaváltott PET-palack

2009. június 12. péntek - 18:08 / Sajtóközlemény
  •    

Nyári nyereményakciót hirdet a Tesco-Global Áruházak Zrt. 2009. június 15. és augusztus 23. között. A „Szomjazik a nyereményekre?" elnevezésű verseny célja minél több PET-palack vagy alumíniumdoboz visszaváltása a Tesco áruházakban. A megszerezhető nyeremény három darab, egyenként százezer forint értékű vásárlási utalvány.

A „Szomjazik a nyereményekre?" elnevezésű hulladék-visszaváltó akció révén az áruházlánc igyekszik valamennyi vásárlóját megszólítani, valamint a három, egyenként százezer forint értékű vásárlási utalvány kisorsolásával a környezettudatos magatartásra ösztönözni. Az akcióban egy, a www.ecotesco.hu weboldalról letölthető pecsétgyűjtő füzet segítségével lehet részt venni. A PET-palackok és alumíniumdobozok visszaváltásakor a vásárló öt darab palack vagy öt darab doboz után egy-egy pecsétet kap a füzetébe. Tíz pecsét összegyűjtése után a pecsétgyűjtő füzetet be kell küldeni a honlapon és a promóciós anyagokon megadott címre, ahol az sorsoláson vesz részt. A nyereménysorsoláson a legkésőbb augusztus 24-ei dátummal feladott borítékok vesznek részt, a szerencsések pedig százezer forintos vásárlási utalvánnyal lesznek gazdagabbak.

„Bízunk benne, hogy a korábbi, a diákoknak szóló hulladék-visszaváltó versenyünk folytatása valamennyi korosztály szimpátiáját és lelkesedését elnyeri. Reméljük, hogy környezettudatos magatartásra való biztatás mellett a vásárlási utalványok révén hozzájárulhatunk esetleg az iskolakezdés megkönnyítéséhez is" – közölte az akcióval kapcsolatban Hackl Mónika, a Tesco kommunikációs vezetője.