Becsületérmet kapott a Zepter alapítója

2011. május 14. szombat - 13:03 / Sajtóközlemény
  •    

Megtisztelő kitüntetést vehetett át az Egyesült Államok-beli Ellis Islanden a Zepter Csoport alapítója és elnöke, Philip Zepter. Európa egyik legsikeresebb üzletembere cége fennállásának 25. évfordulója alkalmából kapta meg a NECO (Nemzeti Etnikai Koalíció Szervezete) által adományozott "Medal Of Honor" becsületérmet.

A kitüntetés díjazottjai azok közül kerülnek ki, akik személyes és szakmai példájukkal hozzájárultak az emberek életminőségének javulásához. 

A díjat az amerikai szenátus és képviselőház hivatalosan elismerte, és a díjazottak nevét minden évben a kongresszusi jegyzőkönyvben vezetik.
A díjátadóra Ellis Island-en, május 7-én szombaton került sor, ahová a kitüntetett természetesen felesége, Madlena Zepter társaságában érkezett.

A ceremónián az Egyesült Államok számos kiemelkedő személyisége és az előző évek díjazottjai is jelen voltak. A kitüntetést jellemzően amerikai állampolgárok kapják, akik kiemelkedően hozzájárulnak a közösségük, nemzetük és a világ fejlődéséhez, így Philip Zepter számára kivételes megtiszteltetés európaiként részesülni az elismerésben.

Az Ellis Island "Medal Of Honor" díj fennállásának 25. évfordulója egybeesik a Zepter International megalapításának 25. évfordulójával.

A Zepter International milliók életében van jelen világszerte minőségi termékeinek és szolgáltatásainak köszönhetően.

A cég arra törekszik, hogy termékei révén vásárlói visszatérhessenek egy természetesebb, egészségesebb életmódhoz. Philip Zepter és felesége, Madlena a művészetek, a kultúra, a sportok és az egészséges életmód hívének tartja magát.

Zepter jeles társasághoz csatlakozott. A korábbi kitüntettek között található a néhai Frank Sinatra és Bob Hope, valamint Quincy Jones, Muhammad Ali, Jane Seymour, és az Egyesült Államok hat elnöke, köztük Jimmy Carter, Bill Clinton, és George W. Bush.

A becsületérem az Egyesült Államok legrangosabb kitüntetései közé tartozik.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor