Afrikában jártunk, segítettünk

2015. május 21. csütörtök - 10:17 / piacesprofit.hu
  •    

A SanOdor Kft. célkitűzései között szerepel egy kézmosási, kézfertőtlenítési oktatóprogram létrehozása, melyen keresztül megtaníthatják a gyerekeknek az alapvető higiéniás szabályokat.

Számunkra az egészség a legfontosabb, ezért elhivatottak vagyunk a leghigiénikusabb környezet kialakítására. Ügyfeleinknek egészségre ártalmatlan szereket ajánlunk, mivel előnyben részesítjük a zöld technológián alapuló jó minőségű termékeket. Termékeink bio összetételük ellenére is, 100 százalékosan baktériummentes, fertőtlenített és higiénikus felületet eredményeznek használóiknak. Célkitűzéseink között szerepel egy kézmosási, kézfertőtlenítési oktatóprogram létrehozása, melyen keresztül megtaníthatjuk a gyerekeknek, az alapvető higiéniás szabályokat.

Az Afrikáért Alapítvány a Kongói Demokratikus Köztársaságban oktatási, szociális és egészségügyi téren tevékenykedik. A fővárosban, Kinshasában az Othinel Általános és Középiskolát, valamint a La Providence árvaházat tartja fenn, emellett számos főváros és vidéki egészségügyi központot támogat és lát el gyógyszerekkel. Az alapítvány által szervezett úton áprilisban nekünk is lehetőségünk volt segíteni és kézfertőtlenítő készülékekkel és töltőanyagokkal támogatni az iskola és az árvaház működését.

Fontosnak tartjuk a hosszú távú együttműködést, mert a SanOdor Kft. fő célja egy olyan higiéniai kultúra széleskörű elterjesztése, amellyel egy kellemesebb és biztonságosabb környezetet, jobb életminőséget tud teremteni.