A MagNet Bankkal meleget adhat

2013. december 09. hétfő - 12:50 / piacesprofit.hu
  •    

Nem szokatlan, hogy a MagNet Bank, a magát teljes joggal közösségi banknak nevező pénzintézet ismét olyan kezdeményezést indít útjára, amely nem a pénzügyekről, hanem elsősorban a társadalmi szolidaritásról szól.

Adj meleget karácsonyra! – Kép: SXC

Az akció nem is lehetne időszerűbb: a tél beálltával az utcán élők számára minden nap és minden éjszaka a túlélésért folyó küzdelmet jelenti. Ebben a küzdelemben segíthetnek most a Bank ügyfelei, illetve mindazok, akik szeretnék megtapasztalni, milyen jó érzés adni.

Nem pénzről van szó. Egy meleg takaró az életet jelentheti az utcán a rászorulóknak. Ezért a MagNet Bank minden fiókjában, illetve a Projekt Showroom karácsonyi POP-UP boltjában (1066 Budapest, Dessewffy utca 18-20.) is megtalálhatóak azok a ládák, amelyekből bárki elvehet egy-egy különleges, izolációs fóliából készült takarót, hogy átadja valakinek, akinek ez most a túlélést jelentheti.

Akik szeretnének rendszeresen jó ügyeket támogatni, egész évben megtehetik.

A Bank ügyfelei már tudják, hogy a MagNet Bank éves nyereségének 10%-áról évről évre maguk rendelkezhetnek civil szervezetek javára, így támogatva olyan kiemelten fontos társadalmi ügyeket, mint például – de nem kizárólag – a hajléktalanok megsegítése.

Újdonság azonban, hogy a KAP Kártyaprogram keretében az ügyfelek már a bankkártyás vásárlásaik alkalmával is adományozhatnak a Bank pénzéből. A bankkártyás vásárlások alapján visszatérített összeget ugyanis egy általuk választott civil szervezetnek juttatja el a MagNet Magyar Közösségi Bank.

Az „Adj meleget” program részleteiről itt tájékozódhat!