Üzleti siker a közelben? Segítünk!

2014. november 25. kedd - 15:35 / PP Konferenciaközpont
  •    

A tartós növekedéshez a külpiaci terjeszkedés a legbiztosabb út, mégis csak kevés hazai kkv próbálja ki magát külföldön. Közeli, de biztos célpontot keres? A Piac & Profit ezúttal az osztrák, svájci és horvátországi lehetőségeket mutatja be szakértői segítséggel!

Az exportáló vállalatok világszerte nagyobb arányban értek el bevétel- és profitnövekedést, mint a kizárólag belföldre fókuszáló cégek – ezt már felmérések igazolják. A magyar kis- és középvállalkozások jelentős része azonban egyelőre nem merészkedik az országhatárokon túlra.

Pedig biztató és biztos piaci és szabályozási körülmények várják az exporttevékenységre, piacbővítésre, cégalapításra, kinti céges jelenlétre kész kkv-kat Ausztriában, Horvátországban és Svájcban is. Lehet, hogy sokat tud e három ország által kínált üzleti lehetőségekről, szakértőink, a piacok jó ismerői azonban biztosan tudnak Önnek is újat mondani a Piac & Profit december 2-i „Piacbővítés külföldön – Fókuszban Ausztria, Svájc, Horvátország” című konferenciáján a hazai kkv-k piacbővítési lehetőségeiről mindhárom országban.

Hogyan támogatja a kormány a magyar kkv-k külpiacra jutását? Mik a legnagyobb piaci sikerrel kecsegtető lehetőségek Ausztriában, Svájcban vagy Horvátországban? Milyen adózási sajátosságokra kell felkészülni és mik a foglalkoztatás lehetőségei a határokon túl? És hogyan kell céget alapítani ezekben az országokban?

Mindezekre és még sok más kérdésre kaphat választ, hasznos, exkluzív információkra tehet szert a piacokat jól ismerő cégektől, szervezetektől, a kormány szakembereitől plenáris előadásokon, interaktív fórumon és személyes konzultációkon.

A rendezvény végén a már jól ismert „Üzleti kézfogó” program lehetőséget teremt t a résztvevőknek arra, hogy üzleti kapcsolatépítési szándékkal egymással is megismerkedjenek szervezett rendszerben, névjegycserével.

További információ és regisztráció itt.

Részletes tájékoztatás: [email protected], 06-1/239-9597