Újra lehet pályázni az InnoMax Díjra

2017. október 18. szerda - 10:30 / Promóció
  •    

Az Invitech Solutions október elején ismét meghirdette az egyik legnépszerűbb hazai innovációs seregszemlét. Az Invitech InnoMax Díj célja, hogy komoly, érdemi támogatással segítse valóra váltani azokat az ötleteket, amelyekkel jobbá tehetjük életünket, mindennapjainkat. Az idén már nyolcadik alkalommal kiírt pályázaton két – a Business, valamint a Nonprofit és civil – kategóriában lehet indulni. A nevezési határidő: 2017. október 31.

Javorniczky Áron

Javorniczky Áron

A 2009-ben útjára indított díjnak köszönhetően számos ötlet valósulhatott már meg a legkülönbözőbb területeken. Kapott már elismerést lakóházak felhő alapú energiafelügyeleti rendszere, közösségi bűnmegelőzési program, de az orvos-beteg kommunikációt segítő, mesterséges intelligencia alapú chat-alkalmazás is. Az üzleti infokommunikációs megoldásszállító szemlélete a pályázatban is visszaköszön, annak célja, hogy az itthon kitalált ötleteket lehetőség szerint, minél nagyobb arányban sikerüljön itthon megvalósítani. A tavalyi évben volt pályázó, aki 2 millió forint összegű támogatást kapott fejlesztéseihez, de az Invitech Solutions a pénzügyi támogatás mellett, a szakmai konzultáció lehetőségét is felajánlja a nyerteseknek.

„Cégünk fontosnak tartja, hogy a korszerű infokommunikációs megoldások évről évre, egyre szélesebb kör számára váljanak elérhetővé, és ezek a megoldások minél nagyobb számban származzanak itthonról. Ahhoz viszont, hogy egy ötletből valódi, kézzelfogható szolgáltatás vagy termék legyen, rengeteg erőforrásra van szükség, de ez utóbbi nem mindenütt áll rendelkezésre ott, ahol egyébként valakinek eszébe jutott valami nagyon jó. Az Invitech InnoMax Díj itt találta meg a helyét, az innováció támogatójaként kívánja segíteni a legkülönfélébb infokommunikációs megoldások elterjedését” – fogalmazott Javorniczky Áron operatív vezérigazgató-helyettes, az Invitech InnoMax Díj zsűrielnöke.

A Business kategóriában olyan innovatív, lehetőség szerint egyedi beruházási, fejlesztési ötletek vagy projekttervek bemutatását várják, amelyek felhasználása nemcsak a pályázó, hanem mások üzleti sikereihez is hozzájárulhat. Itt a vállalatok mellett, a különböző intézmények pályázatait is szívesen fogadja a neves szakemberekből álló zsűri, akiknek listáját az év végéig hozzák nyilvánosságra. A kategóriában mérettől függetlenül bármely hazai vállalkozás vagy intézmény elindulhat.

A Nonprofit és civil kategóriában pedig olyan projekteket várnak, amelyek élhetőbbé tehetik környezetünket, legyen szó fenntarthatóságról, oktatásról, egészségügyről, felzárkóztatásról vagy éppen esélyegyenlőségről. Erre a pályázatra értelemszerűen a civil és nonprofit szervezetek nevezéseit várják, szintén mérettől függetlenül.

A két kategória kiírása a társaság honlapjáról és blogjáról is letölthető, utóbbin egyébként számos más, a pályázathoz is hasznos szakmai anyag tekinthető meg.

Névtelen

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor