Újra keresik az Év Irodáját

2014. október 28. kedd - 15:04 / piacesprofit.hu
  •    

Az iroda.hu csoport idén 5. alkalommal indította útjára Az Év Irodája versenyt, amelyre már lehet nevezni az esemény weboldalán. Itt presztízskérdés megmérettetni, ezért mindenki itt lesz, aki csak számít. Légy trendi és légy optimista!

Kép: Pixabay

Immár kultikus eseménnyé nőtte ki magát az idén 5. alkalommal megrendezésre kerülő „Az Év Irodája” verseny, ahol rajtvonalhoz állnak hazánk legjobb tervezői, belsőépítészei, fejlesztői és ingatlanpiaci szakemberei, hogy megmutassák legújabb csúcsteljesítményeiket. Ma már mindenki indul a versenyen, aki számít. Csúcstechnológia, high tech-háttér, virtuális világ, kommunikáció, networking és kollaboráció. Az új irodák mellett a legjobb „zöld” projekteket, fejlesztéseket, irodaházakat, ingatlanpiaci szakembereket és üzemeltetőket is értékelik, hogy az immár presztízsnek számító díjak példamutató mintákat állítsanak a szakma elé.

Az otthonos, nagyvonalú és szofisztikált munkahelyeken az új generációk igazi otthonra lelnek, ahol nem csak dolgoznak, meetingelnek, hanem sportolnak, relaxálnak, focimeccset néznek, sőt, még akár egy sört is legurítanak. Dizájnbútorok, bisztrók, bárok, brainstorming műhelyek, nagyvonalú terek, eredeti gondolatok, és mindezek a 21. század technológiai hátterébe csomagolva. Ma már úgy bízzák meg a cégek a tervezőket és belsőépítészeket az új iroda kialakításánál, hogy kérik hozzá Az Év Irodája verseny egyik díját is. Ma már azt mondják, hogy „mi azt az irodát kérjük, tudod, ami tavaly is nyert a versenyen”.

Az Év Irodája a forrás, ahonnan meríthet a hazai munkakultúra. Magyarországra is beköltözött a globalizáció, hogy a magyar innováció és szellemi potenciál hóna alá nyúlva a világ legjobbjai közé emelje a hazai munkakultúrát, és valóban egy élhető, humánus és komfortos munkakörnyezetben bontakozhasson ki a nagybetűs tehetség. A világ számtalan országából érkeznek ide a fiatal kvalifikált munkavállalók, hogy a nemzetközi vállalatok világszínvonalú irodáiban dolgozhassanak.A versenyen mindenki nyer, aki indul, hiszen egy olyan társaságba kerül, akik hisznek a jövőben, magabiztosak, jól érzik magukat, és valóban egy szép új világ felé kacsingatnak. Nem kell Londonba vagy New Yorkba utazni, hogy a 21. század munkahelyi csodáit megláthassuk, hiszen immár ők érkeznek hozzánk, hogy megcsodálják Budapestet. Vagyis a pozitív gondolkodás itt kötelező, hiszen az optimizmus arra ösztönöz, hogy mi is világraszóló eredményeket érjünk el.

Elkezdődött a „világítási szezon” az irodaházakban
A hétvégi óraátállítással, az egy órával korábbi sötétedéssel elkezdődött az irodaházaknál a „világítási szezon”, ami a bérlőket is közvetlenül érinti, hiszen az irodákban az áramfogyasztás 18-23 százalékáért a világítás a felelős

Idén nyolc kategóriában indulhatnak a versenyzők:

  • Az Év Irodája
  • Az Év Design Irodája
  • Az Év Coworking Irodája
  • Az Év Új Ingatlanfejlesztése
  • Az Év Legzöldebb Projektje
  • Az Év Irodaháza Közönségdíj
  • Az Év Üzemeltető Cége
  • Az Év Ingatlanpiaci Szereplője

A nevezési folyamat már elindult, a megújult www.azevirodaja.hu oldalon lehet jelentkezni a versenyre. A Díjátadó Gálára 2015. február 5-én a Budapest Music Centerben kerül sor.