Újévi fogadalmak csapdái

2018. január 30. kedd - 08:09 / piacesprofit.hu
  •    

Ha úgy érzed sehová sem tartasz az életben, vegyél egy nagy levegőt és fogadd meg, hogy idén elérsz valamit. Szántó Péter vlogjában ad néhány tanácsot, hogyan motiváljuk magunkat arra, hogy el is értjük a kitűzött célunkat!

 “Új évi fogadalmak”, “egy 365 oldalas könyv első lapjai”… Ezekben nem hiszek és neked sem kell! De akkor mi a motiváció?
Hosszú távú célok lehetnek, de a tervet a legapróbb lépésekre szedjük szét. Ne években, hanem momentumokban, tettekben gondolkozzunk. Mennyire durva: az az éves cél, hogy minden nap naplót írjak, igazából reggel 2 percből és 8 sorból áll. Na “nehogymár” ne tudjak két percet valamire szánni? És hát ha ezt mindennap megteszem, na az számomra siker és el is értem a célom!
Az alábbi videóban tapasztalataim és praktikáim osztom meg, ami remélhetőleg számodra is motiváló lehet, hogy be jó célokat hozz és be is tartsd őket!
Szántó Péter
Productivity Hacker, a SpringTab alapítója
Iratkozz fel YouTube vlogjára!
A jó modor is lehet motivációs eszköz
A kialakulóban levő új munkahelyi kultúra egyik sajátossága, hogy a munkatársak egy barátságos, emberközpontúbb környezetben szeretnének dolgozni. Ennek fontos része a partnerség megélése (a többi munkatárssal, illetve a vezetővel), valamint az elvégzett munka megbecsülése.

Feliratkozom a(z) Cégvezetés & irányítás téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek