Újabb magyar sikerek a H2020-ban!

2016. október 24. hétfő - 14:19 / piacesprofit.hu
  •    

9,1 millió euró támogatás 189 innovatív vállalkozásnak - köztük három magyarnak a Horizont 2020 program legutóbbi pályázati fordulójában.

24 ország 189 kis- és középvállalkozása részesül támogatásban a Horizont 2020 kkv-támogató eszköz legutóbbi pályázati fordulójában. Az első szakaszban támogatott vállalkozások egyenként 50 ezer eurót kapnak arra, hogy megvalósíthatósági tanulmányokat készítsenek projektjeiket illetően, miközben három napos ingyenes üzleti tanácsadást is igénybe vehetnek. Az összesen 1938 pályázat közül kiválasztott 189 vállalkozás 182 projektet javasolt támogatásra (egy projektben több kkv is résztvehet). A támogatás teljes összege 9,1 millió euró.

A támogatott vállalkozások között három magyar található: a budapesti Virtual Solutions Kft., a szentesi Tonosoft Orvostechnikai és Kutatás-Fejlesztési Kft., és a felsőzsolcai Stringbike Kft.

A támogatott kkv-k teljes listáját itt találja.

Uniós pénz a kormány nélkül? Lehetséges!
A cégek nagy része az itthon elérhető uniós pályázatok lázában ég, pedig a hazai Operatív Programok révén elérhető összeg csak töredéke annak, amire közvetlen forrásként pályázhatnánk. Ráadásul 2020 után leginkább ilyenekre lehet majd építeni, épp ideje hát megtanulni a rendszert.

Feliratkozom a(z) Pénzszerzés téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor