Több ezer milliárd forintra lehet még idén pályázni

2019. február 04. hétfő - 15:30 / piacesprofit.hu
  •    

Már a végéhez közelít az uniós költségvetési ciklus, minden forintot ki kell osztani, mert különben elveszítjük. Még mindig rengeteg forrásról, több ezer milliárd forintról van szó, támogatások és rendkívül kedvező hitelek formájában a kkv-knak. Sok 50-100 százalékos támogatottságú EU-pályázat is nyitva áll.

A visszatérítendő pályázatok és az NHP 1000 milliárd forintos hitelprogramja is rengeteg fejlesztési lehetőséget tartogat, nagyon olcsón a kis- és középvállalatok számára. Töredékpénzek is maradtak jócskán az előző pályázati keretekből. Az önkormányzatok számára is megnyílik a 100 százalékos támogatottságú Magyar Falu Program.

Érdemes pályázni a fejlesztési pénzekért! Manapság még mindig a digitalizálás, automatizálás, a gyártási és szervezeti folyamatok technológiai fejlesztése a legjobb megoldás a munkaerőhiány és a növekvő bérterhek ellensúlyozására. A foglalkoztatás terheinek enyhítésére is nagyon sok segítséget találunk.

égből hulló pénzérmék

Kép:Fotolia

A Piac & Profit a Pénz, de honnan? roadshowja első állomásán, Miskolcon, február 28-án, mint minden évben, most is teljes körű áttekintést nyújt a rendelkezésre álló piaci és támogatott forrásokról és a legcélszerűbb, piaci előnyöket nyújtó fejlesztési irányokról, konkrét, gyakorlati megoldásokról.

A konferencián részvétel, mint 17 éve mindig, most is ingyenes, csak regisztrációhoz kötött.

A források megszerzésének feltételeiről első kézből, személyes konzultációs lehetőséggel informálódhatnak az Észak-Magyarország Régió kkv-döntéshozói és önkormányzati vezetői.

Varjuk Önt is február 28-án Miskolcon, a  Piac & Profit roadshowján a pályázatok utolsó nagy rohamáról.

Részletes program és regisztráció itt olvasható!

Feliratkozom a(z) Pénzszerzés téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor