Teljesen kiszáll korábbi fuvarozócégéből Szemerey Lóránd

2018. március 21. szerda - 12:06 / piacesprofit.hu
  •    

Szemerey Lóránd értékesítette a Waberer's-Szemerey Logisztika Kft.-ben lévő üzletrészét. A Waberer's International Nyrt. ajánlatát elfogadva Szemerey Lóránd, és a vevő képviseletében Lajkó Ferenc vezérigazgató a mai napon az üzletrész-adásvételi szerződést aláírta.

Szemerey Lóránd korábbi cége, a Szemerey Transport Zrt. 2013-ban beolvadt a Waberer’s Logisztika Kft-be. A folyamat végeztével jött létre a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft., amely cég eddig Waberer’s International és Szemerey közös tulajdonban működött. “Szemerey 2015-ben mondott le az egyik legnagyobb hazai fuvarozócég ügyvezető tisztségéről, így Barna Zsolt – aki 2008 óta a WSZL ügyvezetője – egyedül vitte tovább a cég vezetését.”

Szerdán Logisztika bejelentette, hogy tulajdonosi jogkörétől is megválik. Az üzletrész-értékesítéssel kapcsolatban elmondta: „A továbbiakban is a közúti árufuvarozás piacán folytatom a munkám. A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. munkatársainak és a vállalat vezetésének további sok sikert kívánok a jövőbeni működésük során.”