Tartozz azok közé, akik alakítani fogják a marketing trendeket!

2015. szeptember 09. szerda - 14:20 / PP
  •    

Az Országos Marketing Konferencia a szakma konferenciája, amelyet a Magyar Marketing Szövetség az idén november 12-én a 26. alkalommal rendez meg, „Marketing Hősök Kora –Tartozz azok közé, akik alakítani fogják a marketing trendeket!” címmel.

Az MMSZ küldetése, hogy az ország fejlődéséhez magas színvonalon művelt marketing tevékenységgel tudjon hozzájárulni. Célja, hogy a marketinget a gazdasági életben hatékonyan alkalmazzák, és hogy a szakma színvonalát továbbfejlessze. Ezen célok eléréséhez ad platformot a 26. Országos Marketing Konferencia, ahol a jövő marketing példaképeit, hőseit kívánják segíteni, támogatni. Inspirációt és know-how-kat kívánnak adni, kihívásokat és trendeket elemezni, párbeszédet kialakítani a marketing jövőjéről. Fontosnak tartják, hogy az előadóik inspiráló előadásokban osszák meg tudásukat.

A Marketing Konferencia innovatív szervezéssel, impulzív programokkal, inspiráló előadókkal, hőssé válni akaró résztvevőkkel, a Park Inn by Radisson Budapest Hotelben, ismert, de megújult környezetben kerül megrendezésre. A marketinges kollégákat és érdeklődőket pluszszolgáltatásokkal, exclusive vizuális élménnyel, okos telefonra tölthető interaktív applikáció programismertetővel, az előadó felé névtelen kérdésfeltevési lehetőséggel várja.

Az egésznap folyó plenáris ülés mellett két külön szekció, a Digital Hack és Tartalommarketing szekció foglalkozik a marketing egyik legaktuálisabbnak mondható szakterületeivel.

Ízelítőül a plenáris ülés Hősök blokkjának előadóiból: Dr. Papp-Váry Árpád, Sas István, Becker György, Dr.Törőcsik Mária

A plenáris ülés Memetika blokkjának előadóiból: Geszti Péter, Mérő László

Egy marketing hősnek manapság hasonlóan a transzformerekhez egy egész fegyverarzenál áll a rendelkezésére. Ahogy egy transzformer képes ezerféle módon változtatni alakján, úgy egy mai marketing hős is tudja alakítani a trendeket, hiszen egy igazi hős mer bátor lenni kockáztatva az ismeretlent. Már csak egy isteni „szikra” kell ahhoz, hogy elsajátítsa, hogy mikor melyik fegyverhez és hogyan kell nyúlnia. Ezt a szikrát kívánják fellobbantani a szervezők a konferencián.

A 26. Országos Marketing Konferencia elsősorban azoknak szól, akik nyitottak a különleges tettekre, a hősies marketing cselekedetekre. Egy igazi hős elhagyja az ismerős, hétköznapi utat és szeret(ne) egy új, ismeretlen világba utazni. Az igazi hősök inkább maguk kívánják alakítani a trendeket, mintsem rohanni utánuk. Vezessen az első utad egy új világba!

Egy napon, egy helyen találkozik a marketing szakma, a marketing- döntéshozók, – szakemberek, – tanácsadók, – szolgáltatók, – oktatók, – cégvezetők, – érdeklődők egyaránt.

Mondj igent a szakma konferenciájára, alakítsd Te a trendeket, válj Marketing Hőssé és írd be magad a marketingtörténelembe!
Bővebb információ

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek