Szoros mérkőzések a budapesti menedzser tenisz versenyen

2017. szeptember 08. péntek - 18:30 / piacesprofit.hu
  •    

Három héttel a siófoki fordulót követően Budapesten folytatódott a kilenc régiós tornából valamint a fővárosi döntőből álló XIII. Manager Open , a 2017.évi Menedzser Teniszbajnokság. Az előre jelzett eső végső soron megkímélte a versenyt ,amely ezúttal nem a megszokott helyszínen a Park Klubban  , hanem a lágymányosi Tüskecsarnoknál lévő BEAC pályákon került megrendezésre, ahol reggel még a Budapest Fund Man nemzetközi ITF  junior verseny döntőit bonyolították le. Ezúttal is több városból érkeztek menedzserek és cégvezetők de a kezdődő csapatbajnokság meg az iskolai évnyitó miatt valamivel kevesebb volt a nevező , mint az elmúlt évben.

Az ünnepélyes megnyitó során először Hámori Tamás, a Manager Open alapító-versenyigazgatója üdvözölte a résztvevőket köztük külön is köszöntötte a Manager Openen először induló és a szponzori körhöz tartozó, a hazai sport piacon piacvezető Decathlon cég ügyvezető igazgatóját Posfai Gábort. Bemutatta az FCA / Fiat – Chrysler Automobil  / gépkocsi forgalmazó  cég marketing menedzserét Erdős Annát , aki néhány szóval jellemezte cégük által forgalmazott és itt kiállításra kerülő legújabb Alfa Romeo márkájukat. Ezt követően Daróczi Péter az Óramű Kft ügyvezető igazgatója szólt a résztvevőkhöz és sok szerencsét kívánt a leendő győztes párnak,  akik a cég felajánlásaként a mai nappal egy gyönyörű Zeppelin karóra boldog tulajdonosai lesznek. Hámori Tamás a sorsolás kihirdetése előtt még megemlítette, hogy újabb szponzor a Németországi Turisztikai Hivatal budapesti irodája is támogatója lett a Manager Open verseny sorozatnak.

Manager Open

Manager Open

Az idősebb korosztályba nem volt elég jelentkező ezért összevont formában került sor a csoporton belüli küzdelmekre. Az indulók között ismét volt a Csepeli Zsolt és Botond tordasi apa-fiú páros, míg első alkalommal játszott menedzser tornán Sallai Anikó vállalkozó, korábbi neves játékos, akinek párja Timku Szabolcs , az EURES vezető menedzsere volt. A főtáblára végül 3-3 fővárosi és gyöngyösi valamint 1-1 salgótarjáni és budapesti –  fehérvári pár került, köztük a Posfai Gábor –Csekeő Ádám alkotta Decathlon kettős.

Az elődöntőbe ezúttal is elsőként a pontverseny élén álló Horváth Sándor és párja Szabolcsi Gábor került , akik ezután már vereséget szenvedtek a Dorka András – Deák Tamás kettőstől. A másik ágon az összeszokott László Csaba- Szécsi Gábor pár sima mérkőzésen verte a Ludányi Zoltán vezette párost, aki ezúttal megszokott partnere helyett Bengyel Zsolttal játszott együtt. A döntőben küzdelmes mérkőzésen nyertek Lászlóék , akik ezzel – Győr és Tordas után – ez évi harmadik torna győzelmüket szerezték és a pontversenyben is felzárkóztak Horváth Sándor mögé  Ludányi Zoltánnal egyetemben.

Eredmények:

1. László Csaba- Szécsi Gábor / Agárd /

2.Horváth Sándor- Szabolcsi Gábor / Budapest /

3.Dorka András – Deák Tamás / Budapest- Székesfehérvár/ és Ludányi Zoltán – Bengyel Zsolt / Gyöngyös /

A versenyen ezúttal volt lehetőség az 5-8 helyekért is megmérkőzni, míg a vigaszversenyben – körbeverések után – a verseny legidősebb párosa a fővárosi Ádám István – Vas István lett az első a salgótarjáni Langár Tamás –Petrucsik Gábor és a gyöngyösi Bernáth Zsolt – Kovács Zoltán párok előtt.

Az ünnepélyes eredményhirdetésre a mostani versenyre elkészült szponzori fal valamint a csodaszép bemutató gépkocsi előtt került sor. A díjakat Erdős Anna és Hámori Tamás adták át. A verseny győztese az Óramű Kft értékes óráit , a második helyezett 1-1 üveg Chivas whiskyt , a két harmadik pedig a Német Turisztikai Hivatal ajándékcsomagjait kapta jutalmul. Az 5-8 helyezettek Boros Betty egyedi kerámiáját , Béres termékeket továbbá a Heineken ajándékait vehették át. A vigaszdíjasok az Intersport vásárlási kuponjait, a Piac-&Profit valamint BOOM Magazin ingyenes előfizetését nyerték el. A verseny alatt az érdeklődök az ottani katalógusból megismerhették a Neckermann Utazási Iroda legújabb ajánlatait.

A versenyigazgató köszönetet mondott a fentiekben még nem említett további szponzoroknak, így a kiemelt támogató Qatar Airways-nek továbbá az Autó-Licit Kft-nek , a Globomax Zrt-nek , a Parfüm Line Kft-nek , a KPMG – nek, a  Dessewffy & Dávid Ügyvédi Irodának. Ugyancsak megköszönte az Angels Hostess Marketing Ügynökség munkatársainak a verseny sikeres lebonyolítása érdekében kifejtett munkáját.