Segítség, mielőtt eltévedne a közösségi média dzsungelében

2015. november 11. szerda - 17:30 / piacesprofit.hu
  •    

A Facebook és a LinkedIn csak a jéghegy csúcsa, ha a közösségi média világát nézzük. Érdemes körülnézni, mely közösségi hálózatok mire is használhatók.

Ha jól használjuk, a közösségi oldalakon való megjelenés tökéletes eszköz arra, hogy gyakrabban érintkezzünk üzleti partnereinkkel, ügyfeleinkkel és megerősítsük az egymás közötti bizalmat, tegyünk egy lépést a személyes hitelesség kialakulása érdekében. A már meglévő partnereink mellett számtalan új ügyfélhez is eljuthatunk a Twitteren, LinkedInen, Facebookon, a Google+-on, vagy éppen a Foresquare-en át. Hogy vajon melyik a számunkra legmegfelelőbb eszköz és hogyan érdemes ott jelen lennünk, arról itt olvashat bővebben.

Egyszerre több oldalt is használ?

A legtöbb közösségi média oldalon lehetőségünk van a legnépszerűbb hálózatokon (többnyire a Facebook, Twitter és Google) élő fiókjaink összekapcsolására. Ilyenkor a megosztott tartalmakat a társított oldalakon is tudjuk egy időben posztolni. Az Invitel szakértőinek tippje, hogy akit profibb, átláthatóbb megoldás érdekel, válasszon közösségi média kezelő alkalmazást! (Például: Hootsuite, Buffer)

Forrás:Invitel