Szilveszter? Akkor Budapest!

2015. december 30. szerda - 12:10 / piacesprofit.hu
  •    

Karácsonykor kevesen, az év utolsó napján azonban annál többen szeretnének kimozdulni otthonról. A trivago.hu szálláskereső weboldal adatai szerint Budapest a legkeresettebb európai úti célok között van, és lassan nem marad szabad szoba 2015 utolsó éjszakájára.

budapest a menő szilveszterkor

Kép: Pixabay

A legnépszerűbb szilveszteri városok európai listáján Budapest tizenhatodikként szerepel. Az első London, de Párizs, Berlin és Amszterdam szálláshelyei is rengeteg bulizni vágyót fogadnak majd december 31-én.

Az oroszok és szlovének toplistáján is harmadik a magyar főváros, de a csehek, görögök, horvátok, szlovákok 10 legkeresettebb szilveszteri úti célja között is zerepel Budapest.

A fővároson kívül két kedvelt fürdőváros, Hévíz és Hajdúszoboszló szállásai között keresgélnek legnagyobb arányban a külföldről érkezők.

népszerű városok

Kép: Trivagio

Sok turista sok autót bérel
2015-ben is a turizmus, a külföldi ügyfelek aktív magyarországi utazásai és bérletei tartják mozgásban a hazai autókölcsönzőket. Várhatóan a 2014-ben elért 28%-os export árbevétel növekedést is meghaladják 2015-ben az autókölcsönzők – tájékoztat Haraszti Géza, a Magyar Autókölcsönzők Szövetségének (MAKSZ) elnöke.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor