Egyedülálló lehetőség külföldi megjelenésre még néhány napig

2013. július 31. szerda - 11:34 / piacesprofit.hu
  •    

A ChinaCham Hungary Magyar-Kínai Gazdasági Kamara és a CECZ Közép-európai Kft. közép-európai vállalkozások, üzletemberek és kiállítók jelentkezését várja a China (Linyi) International Trade and Logistics Fair –re (CITLF).

Helyszín: Kína, » Shandong tartomány, » Linyi

Ideje: 2013. szeptember 03 – szeptember 12.

A ChinaCham Hungary egyedülálló lehetőséget biztosít 20 termelő és kereskedelmi vállalkozásnak a vásáron való részvételre kiállítóként, vagy üzleti partnerként.

A jelentkezés határideje augusztus 5.

A kiállítást 2013. szeptember 6-9. között, LinYi város Nemzetközi Konferencia és Kiállítási Központjában rendezik meg.

Ez a kiállítás azokat az üzletembereket, kiállítókat várja, akik kedvező árakat és széles választékot keresnek valamint a már ismert és drága kínai központok mellett (Hong Kong, Shanghai, Kanton) egy új helyszínen kívánják megtalálni azokat a termékeket, amelyeket az európai piacon értékesítenek.

A kiállításon a pavilonok, kiállító helyek mellett kétoldalú üzleti kapcsolatok kialakítására adunk lehetőséget üzleti fórum és üzletember-találkozók, vevőfórumok keretében.

A kiállítási árukat a CECZ Közép-európai Kft logisztikai rendszerén keresztül kedvező áron tudjuk kiszállítani a kiállítás helyszínére.

A CITLF-nek otthont adó LinYi Kína belső nagykereskedelmének egyik legjelentősebb központja, ahol naponta több mint 300 ezer potenciális vásárló fordul meg a 104 tematikus, városrész méretű nagykereskedelmi kerületben.

Az eseményt a Kínai Kereskedelmi Minisztérium támogatja.

További részletes információért, feltételekért kattintson ide.