Gyorsabb nemzetközi utalás a Citibanknál

2011. október 17. hétfő - 11:53 / Sajtóközlemény
  •    

A Citibank Magyarország ügyfelei mostantól azonnali, valós idejű bankszámlák közötti online átutalást végezhetnek a világ 26 országában a Citibanknál vezetett saját bankszámlájukra, továbbá családtagjaik vagy üzleti partnereik egyéni Citibank bankszámláira. Ez az új, innovatív digitális szolgáltatás a Citi páratlan globális hálózatára építve nyújt egyedülálló értéket a Citibank ügyfeleinek a világ minden táján.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „A Citi Globális Utalás a pénzügyi szolgáltatások iparágban egyedülálló innováció, amely révén a Citi globális jelenlétéből fakadó páratlan értéket tudunk nyújtani magyarországi ügyfeleink számára. Ha a magyarországi Citibanknál bankszámlát vezető ügyfelünk pénzt szeretne utalni a világ más országaiban vezetett saját Citibank-számlájára, vagy egy másik országban tanuló gyermekének kíván pénzt átutalni annak Citibanknál vezetett bankszámlájára, a tranzakciót mostantól valós idejű online átutalással intézheti. Mivel a Citibank Mobilbank szolgáltatás is elérhető már Magyarországon, ügyfeleink számára bármikor, bárhonnan, valós idejű szolgáltatást tudunk kínálni."

Gyorsabban utalhatunk online Forrás: PP archív
Gyorsabban utalhatunk online
Forrás: PP archív

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője megjegyezte: „Magyarországi ügyfeleinket most összekötjük a világ Citi jelenléttel rendelkező 26 országával, hiszen a normál ügymenet szerinti, akár 5 napot is igénybe vevő országok közötti banki átutalásokat egy azonnali, valós idejű online szolgáltatássá alakítjuk át. A devizaátváltásokat igénylő tranzakciók esetében a devizakonverzió is valós időben történik, és láthatóvá válik a megbízás megadásakor. Arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy használják ki ezt az egyedülálló szolgáltatást, amelyet csak a Citibank tud nyújtani számukra, együtt mindazokkal a világszínvonalú innovációkkal, amelyeket az elmúlt 25 évben hoztunk el magyarországi ügyfeleinknek."