Nagy Britannia felé kacsintgat? Segítünk elindulni!

2015. szeptember 15. kedd - 11:10 / piacesprofit.hu
  •    

Hatalmas lehetőségeket tartogat a hazai vállalkozások számára a brit piac. A gyors és egyszerű brit cégalapítás és kedvező adózási környezet mellett azzal is nyerhetünk, ha itthon keresünk kapcsolatot brit cégekkel. A Piac & Profit konferenciáján minderről lesz szó.

Kép:Pixabay

A világ 10. legnagyobb exportőre, a 6. legnagyobb importőre és a harmadik legnagyobb befektető a világ külpiacain, a lehetőségek korlátlanok, a szabályozások egyszerűek. Nagy-Britannia ideális piaci és gazdálkodási környezetet nyújt a hazai kis- és közepes vállalkozások számára is, ha piacbővítési vagy egyéb céllal jelen szeretnének lenni egy jól működő, erős, igényes és sokoldalú keresletet támasztó ország gazdaságában.

Az angol cégalapítás egyik legnagyobb előnye, hogy alig 24 óra alatt, melyből 3 óra a cégbejegyzés, mindössze 15 fontért saját cégünk lehet. Kevesebb adminisztrációval jár, alacsonyabb cégalapítási és fenntartási költségekből is megúszhatjuk. Jól hangzik? További részleteket is megtudhat erről a Piac & Profit által rendezett Brit−Magyar Üzleti Fórumon, október 8-án.

Szakértők készítik fel a brit piac iránt érdeklődő cégeket nem csak a jogi környezetre, de olyan mindennapi, viszont a sikeres üzlet szempontjából elengedhetetlenül fontos részletekre is, hogy miért kell tényleg minden tárgyalásra nyakkendőt venni, vagy miért kerüljük a politikai témákat.

Szó lesz a külpiaci terjeszkedést támogató hazai kormányzati intézkedésekről és az Angliában létező támogató infrastruktúráról, de segítséget kaphat a magyarországi brit cégekkel való kapcsolatépítésben is.

A tavaly nagy sikerrel megrendezett rendezvény után a Piac & Profit idén is folytatja teljes körű áttekintést adó sorozatát a jól működő, erős, igényes és sokoldalú keresletet támasztó Egyesült Királyság országai piacának szinte korlátlan lehetőségeiről.

Előadóink részletesen tájékoztatnak, hasznos tapasztalatokat osztanak meg a kedvező adózási, jogi környezetről, a vállalkozásbarát szabályozásról, a britekkel kereskedés rendkívül széles spektrumáról. Bemutatjuk a kereskedelem előmozdításáért létrehozott pénzügyi segítség itthoni és brit infrastruktúráját is.

A 2015. október 8-i fórumon lehetőség nyílik a személyes és plenáris konzultációra is a brit piac jó ismerőivel.

Részletes program és regisztráció itt.