Moszkvában mutatkozik be a magyar tészta és bodza

2018. február 05. hétfő - 16:09 / piacesprofit.hu
  •    

Magyar termékek kínálatát mutatja be az Agrármarketing Centrum (AMC) Oroszország legnagyobb élelmiszer, ital és élelmiszer alapanyag szakkiállításán Moszkvában, a Prodexpo-n. Az immár 25. alkalommal megrendezendő kiállításon egy 181 négyzetméteres közösségi standdal és 10 kiállítóval mutatkozik be Magyarország 2018. február 5-9. között.

Többek között kiváló magyar borokat és borkülönlegességeket, száraztésztákat, malomipari termékeket, olajos magvakat, konzerv termékeket, fűszereket, bodzát, illetve zöldségfeldolgozó gépeket és gépsorokat sorakoztatnak fel a hazai kiállítók a rangos eseményen. A magyar stand a kiállítóknak nyújtott megjelenésen túl, tárgyalási lehetőséget is biztosít, ezzel is elősegítve az új gazdasági kapcsolatok kialakulását, valamint a meglévők erősödését.

zöldségek

fotó: PP

A mostani eseményen 63 országból 2342 kiállító mutatkozik be, 24 pavilonban, 28 tematikával, több, mint 100 ezer négyzetméteres területen. A korábbi években a látogatók száma jellemzően meghaladta a 60 ezret.

Így taroljunk a vásárokon
A vásári megjelenések kitörési pontot jelenthetnek a világpiacra a magyar kisvállalkozásoknak. Azonban a jelenlét, különösen egy külföldi rendezvényen, nem olcsó mulatság. Adunk néhány tanácsot, hogy ne menjen pocsékba a befektetett pénz.