Mit szólna egy éjszakához Ronaldonál?

2016. július 09. szombat - 12:50 / piacesprofit.hu
  •  
  • Előfizetés

A futball Európa-bajnokság idejére időzítve megnyílt Cristiano Ronaldo CR7 nevű szállodaláncának első hotelje Madeirán. A focista ezúttal több mint 40 millió dollárt fektetett be, ez az eddigi legnagyobb üzleti projektje.

A szállodalánc a futballsztár közös vállalkozása a Pestana Hotels-szel, amely a házakat is üzemelteti majd. A láncnak Madeirán kívül Lisszabonban, Madridban és New York-ban nyílnak majd szállodái, frekventált helyeken, jó lokációval. A lisszaboni augusztustól fogad vendégeket, a New York-i Times Square közelében lévő 2017-ben nyit, Madridban, a híres bevásárló utcában 2019-ben adják át a hotelt – írja a Turizmus.com.

ronaldo hoteljének szobája

Így néz ki egy szoba Ronaldo hotelében
Kép:pestanacr7.com

A CR7 brand butikhoteleket foglal magában és a fiatal utazókat célozza meg, a hotelek nem a luxust, de a felső kategóriát képviselik. A dizájnban és a belsőépítészetben mindenütt visszaköszönnek majd Cristiano Ronaldo tárgyai, aláírása, parfümjei, úgyhogy a 31 éves futball sztár, aki az évi 88 millió dollárral a legjobban fizetett sportoló ma, pillanatokon belül fontos corporate szereplővé is válik majd.

Ronaldo a földkerekség legjobban fizetett sportolója. A Real Madridnál éves fizetése több tízmillió dollárra rúg, a különféle márkákkal kötött reklámszerződéseiből is dől a pénz. Az elmúlt 12 hónapban 88 millió dollárt keresett – állítja a Business Insider a Forbes adataira hivatkozva. Hogy miből jön be ennyi pénz és mire költi a millióit a focista, arról itt olvashat részletesen.