Mennyire okos a cége? Most kiderülhet!

2017. április 11. kedd - 10:00 / piacesprofit.hu
  •    

A legintelligensebb embereket tömörítő Mensa HungarIQa, immár negyedik alkalommal várja a vállalatok nevezését az „Év intelligens vállalata” versenyre. Az a cég lesz a győztes, amelyik által delegált munkavállalói csapat tagjainak az intelligenciahányados-átlaga a legmagasabb.

A verseny az „Év intelligens vállalata” címért folyik majd, melyet ezek után büszkén viselhet, kommunikálhat a nyertes. A feladat egyszerű: a versenyben induló vállalatot képviselő csapat tagjainak a legmagasabb intelligenciaátlagot kell elérnie a két fordulóban.

Az első lépcső egy online teszt lesz, amelyen a legjobb eredményt írókat kérik fel a második lépcsőben való részvételre. A második lépcső már a személyes jelenlétet igénylő, hivatalos Mensa-teszt. Ezeket a teszteket az ország több pontján, több időpontban is meg lehet majd írni, sőt a nagyvállalatok, amelyek több tucat munkavállalóval neveznek, akár külön időpontot és helyszínt is igényelhetnek.

sugárzó agy grafika

Kép:Pixabay

A szervezők természetesen vigyáznak a munkavállalók személyiségi jogaira és a vállalat jó hírnevére is. Ez annyit jelent, hogy kizárólag a versenyben részvevő munkavállalók tudhatják meg a saját eredményüket.

A verseny indulása óta 58 vállalat, közel 2 400 munkavállalóval nevezett. A vállalatok közül sokan évről-évre újból megméretik magukat és igyekeznek megvédeni címüket, vagy javítani azon. A díj presztízsét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a szervezők az idei évben rendezési jogot kaptak a brit Mensától is, így hamarosan a szigetországban is megrendezésre kerül a verseny.

Nevezni az idei versenyre a www.intelligensvallalat.hu oldalon lehet még június végéig.

Feliratkozom a(z) Cégvezetés & irányítás téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek