Melyik legyen az Év irodája?

2013. december 11. szerda - 20:12 / piacesprofit.hu
  •    

Újabb szakaszához érkezett „Az Év Irodája” verseny, a nevezés minden kategóriában lezárult, és elindult a közönségszavazás.

Kép:Pixabay

A szavazatok leadására a www.azevirodaja.hu oldalon, közvetlenül a Jelöltek adatlapján van lehetőség 2014. január 10-ig.

Fontos! A közönségszavazás eredménye csak bizonyos mértékig számít bele a verseny végeredményébe, a Nevezetteket a szakmai zsűri további paraméterek alapján is vizsgálja és értékeli, és ezt követően választja ki a győzteseket.

A versenyre egyre többen neveznek, a legutóbbi, 2013. januári díjátadó rendezvényen immár 140 prominens szakember vett részt, hogy együtt ünnepeljék a győzteseket. A győztesek és helyezettek pedig komoly szakmai referenciaként értékelik a versenyen elért eredményeiket, amelyeket az üzleti életben is egyre jelentősebb értékként kezelnek. A verseny által számos világszínvonalú irodát, irodaházat és elismert ingatlanpiaci szakembert ismerhetett meg nem csak a szakma, hanem a nagyközönség is, amely jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a nyugati társadalmakban megjelenő modern munkakultúrák itthon is széles körben elterjedhessenek.

“Az Év Irodája” versennyel az iroda.hu csoport egyrészt a hazai ingatlanpiac fejlődéséhez, a munkahelyi kultúra igényes bemutatásához; másrészt a nagyvilágban zajló kereskedelmi ingatlanfejlesztési, irodakialakítási, belsőépítészeti trendek bemutatásához, népszerűsítéséhez; harmadrészt pedig a fenntartható és környezettudatos fejlődés meghonosításához, a „zöld gondolat” elterjedéséhez szeretne hozzájárulni. „Az iroda.hu csoport meggyőződése, hogy a nyilvánosság ereje és a nemzetközi mércével is kiemelkedő projektek bemutatása hozzájárul a magyar ingatlanpiac fejlődéséhez, az innovatív munkakultúrák elterjesztéséhez, valamint a hazai vállalati szféra európai versenyképességének növeléséhez” – mondta Kalmár Zoltán, az iroda.hu csoport ügyvezető igazgatója.

Jó irodát akar bérelni? Itt olvashat jó tanácsokat a választáshoz!

Milyen lesz a jövő irodája?
A munkavállalók több közösségi területet és szellősebb elrendezést szeretnének a Colliers International tanulmánya szerint. Ez az egy főre jutó megnövekedett irodaterület-igénnyel párosul, ami ellensúlyozza és kiegyenlíti a csökkenő népességnek és a rugalmas / irodán kívüli munkavégzésnek hatásait. “Nem gondoljuk, hogy a megváltozott bérlői igények és az irodákban dolgozók létszámának csökkenése összhatásában érzékelhető változás jelentene az irodaterület méretével kapcsolatos elvárásokban a következő 15-20 évre vetítve.” – mondta Damian Harrington, a Colliers International kelet-európai piackutatási igazgatója. “Ami viszont már a jelenben is érzékelhető, és a jövőben is számítunk rá, az a bérelt irodaterület kialakításával kapcsolatos változások.” – tette hozzá Mazsaroff Kata. “A megfelelő munkahely irodakialakítási stratégiája a jövőben egyre nagyobb hangsúlyt kap majd. Amikor egy modern cég új irodaterületet választ, az Y Generáció igényeit is figyelembe kell vennie.”