Megújult a Magyarok a Piacon Klub arculata

2018. október 26. péntek - 14:18 / piacesprofit.hu
  •    

Frissebb, trendibb és letisztultabb megjelenést választott a nyolc éve alapított Magyarok a Piacon Klub. A megújult arculat illeszkedik a Klub fő célkitűzéséhez, mely „a domináns magyar vállalkozói középréteg összetartozásának megerősítése”.

Az új a logó ikonjában megjelenő figurák a tagok és a klub vezetőségének összefogását, sokszínűségét szimbolizálják, egy olyan közösséget, amiben a szoros együttműködésnek és őszinte kapcsolatoknak köszönhetően érték tartozni. A színválasztás tükrözi a klub rendezvényeinek változatosságát, a visszafogott szürke szín a hivatalos programokat, míg a vidámabb sárga a kötetlen összejöveteleket szimbolizálja.

új_logo

A frissítés már a klub weboldalán is megjelenik, ahol az esztétikai ráncfelvarrás mellett a felhasználók kényelmét szolgáló tartalmi és technikai változások is történtek. A trendeknek megfelelően látogatóink ma már könnyedén böngészhetik honlapunk tartalmát mobiltelefonjukon keresztül is, s klubtagjaink, ill. a potenciális érdeklődők a főoldalról egy-egy kattintással érhetik el számukra releváns tartalmat.

A nyolc éve alapított klub vezetősége az arculatváltással párhuzamosan a klubélet tevékenységét is frissíteni tervezi, többek között tartalom- és szolgáltatás fejlesztéssel, valamint hasonló, nemzetközi szervezetek felé való nyitással szeretné még dinamikusabbá tenni a klub aktivitását, és segíteni a hazai középvállalkozások lehetőségeit. Az elkövetkezendő hónapok fő tematikáját képviselik a generációváltáson belül is a vállalatok hatékonyságának megőrzése, ill. ennek eszközei, úgy, mint az Ipar 4.0 program.

www.mapiklub.hu