Megszólalt a Wizz Air – ne hagyja magát átverni!

2017. november 09. csütörtök - 12:15 / piacesprofit.hu
  •    

A Facebookon a Wizz Air nevében ingyenjegyet ígérnek csalók. A szöveg szerint két jegy jár mindenkinek, ehhez csak a megnyíló weboldal megosztására, illetve néhány adat megadására van szükség.

A játékról a kicsit tapasztaltabbak már azonnal láthatják, hogy kamu – például azért, mert pontosan úgy néz ki, mint az Emirate nevével visszaélő korábbi „játék”. Ezzel együtt az átverést olyan sokan osztják meg, hogy már a Wizz Air is kénytelen volt megszólalni az ügyben.

Kép: MTI

Kép: MTI

A légitársaság szerint a márkák egyes vonásait vagy azokhoz hasonló részleteket felhasználva félrevezetik a felhasználókat, hogy azt gondolják, a Wizz Air hivatalos oldalain járnak. Egyes oldalakon álpromóciókat indítottak, amelyek során azt állítják, hogy a résztvevők Wizz-repülőjegyeket nyerhetnek. A cég felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy hivatalos weboldala a wizzair.com, és minden olyan információ, ami a Wizz Air által indított promóciókra, játékokra vonatkozik, a wizzair.com oldalon, a légitársaság hivatalos közösségi oldalain és hírlevelében szerepel.

Lesz Debrecen–Moszkva járat is
A Wizz Air új útvonalat indít Debrecenből Moszkvába. A legújabb Wizz-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül majd december 18-i kezdettel.

A Wizz Air figyelmezteti az ügyfeleit, hogy ne látogassanak olyan oldalakat, amelyeket nem ezeken a hivatalos kommunikációs csatornáin hirdetnek, illetve semmiképpen ne kattintsanak a nem hivatalos oldalakon elhelyezett linkekre. A vállalat azt ígéri, megteszik a szükséges lépéseket a felhasználókat megtévesztő szereplők és oldalak ellen.

 

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor