Megérti a nyomtatónk, ha beszélünk hozzá

2018. január 18. csütörtök - 18:07 / piacesprofit.hu
  •    

A hangfelismerő technológiának köszönhetően már hozzá sem kell érni a készülékek kezelőfelületeihez, elég csak szóban utasítani azokat a munka elvégzésére. Ezt a funkciót a Xerox az Amazon hangfelismerő rendszerével, az Alexával együttműködve biztosítja ugyanakkor a használatához Amazon Echo eszközre és a Vison-e Voice alkalmazásra van szükség.

A hangfelismerés viszont nem csupán arra alkalmas, hogy másolási, szkennelési feladatokat menedzseljenek vele az irodákban, hanem arra is, hogy információkat szolgáltasson az adott dokumentumkezelő berendezésről. A biztonságos használatot erősíti, hogy az Alexa minden utasítást megismétel a végrehajtás előtt. Így teljesen biztosak lehetünk abban, hogy valóban az történik, amit kértünk.

Kép: Pixabay

Kép: Pixabay

Hangutasítással egyebek mellett másolhatunk, szkennelhetünk vagy információt kaphatunk arról, elég-e a festék, papír a nyomtatóban.

Egyre több készülékünkkel beszélgethetünk
Az évek előrehaladtával nehezebb az idős embernek kapcsolók, gombok kezelése is. Ebben is segít a korszerű technika: a mobiltelefonok után szobai hangszórók is szolgálnak digitális segédként a rászorulóknak.

A Vison-e Voice bekapcsolásával a felhasználók a Xerox multifunkciós berendezéseinek számtalan funkciójához kapnak hozzáférést, és ezzel hathatós támogatást kapnak ahhoz, hogy még egyszerűbben, eredményesebben hajthassák végre a nyomtatással, vagy más dokumentumkezelési folyamattal összefüggő feladataikat.

A hangfelismeréshez hasonló alkalmazásfejlesztések ösztönzése világszerte kiemelt szerepet kap, a testreszabott alkalmazások leegyszerűsítik a dokumentumkezelési folyamatokat, optimalizálják a munkameneteket, és hatékonyabbá teszik a működést.

 

Feliratkozom a(z) Info & tech téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek