Még egy hétig jelentkezhet a startupok olimpiájára

2016. október 21. péntek - 15:03 / piacesprofit.hu
  •    

Az Enterprise Hungary Nonprofit Kft. a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal támogatásával meghosszabbítja a nevezési időszakot a Get in the Ring! Budapest nemzetközi startupversenyre.

Kép: Get the Ring!

Kép: Get the Ring!

A validált üzleti modellel rendelkező startupok 2016. október 30-a éjfélig jelentkezhetnek a 2016. november 24-ei rendezvényre. Az esemény nyertese 200 000 eurós befektetési ajánlatot kap, valamint részt vehet a Get in the Ring! (GITR) globális döntőjén. A rendezvényhez kapcsolódóan Győrben november 10-én, Debrecenben pedig november 17-én üzletiötlet-versenyt rendeznek, ahonnan a legjobb csapatok a budapesti esemény előválogatójába egyenes ágon kerülhetnek be. A jelentkezési határidő mindhárom eseményre: 2016. október 30.

A Get in the Ring! (GITR) a világ egyik legnépszerűbb nemzetközi startupversenye, mely a befektetőkért való küzdelmet egyedülálló show-műsor keretein belül valósítja meg. A GITR versenyzési koncepciója eltér a hagyományos pitch versenyekétől. A regionális döntőbe bejutó 8 startupcsapat egy-egy versenyzője a bokszmérkőzésekhez hasonlóan léphet be a ringbe, ahol 5 menet alatt kell meggyőzniük a zsűrit arról, hogy az ő vállalkozásuk kínálja az ígéretesebb befektetési lehetőséget.

Óriási buli, óriási haszonnal
A kiállításokon, versenyeken megjelenés is olyan, mint régen a jó buli – sose lehet tudni, hogy mi lesz a vége. Legalábbis nem egészen pontosan. De felkészüléssel és némi támogatással a mindenképpen megkapott hatalmas pozitív löket és piaccal és versenytársakkal való találkozás mellett komoly közvetlen eredményeket is hoz.

Feliratkozom a(z) Piac & marketing téma cikkértesítőjére. A megjelenő új cikkekről tájékoztatást kérek