Magyar üzleti élet kínai szemmel

2012. október 24. szerda - 06:00 / piacesprofit.hu
  •    

Milyen nehézségekkel (jogi, kulturális, mindennapi) néznek szembe a kínaiak Magyarországon? Milyen szolgáltatások, termékek iránt van igény a kínaiak körében a magyarok részéről? Hogyan tudnák a magyar cégek vonzóbbá tenni magukat kínai cégek felé? Mit olvasnak a kínaiak Magyarországon? Hol és hogyan érdemes a magyar cégeknek meghirdetni magukat? Hogyan tud egy magyar cég Kínában hirdetni? Mindezt tudnia kell annak, aki Kínában vágyik üzleti sikerre. A válaszokhoz azonban helyismerete kell. Ebben segít a ChinaCham Hungary november 6-i rendezvénye.

Az üzelti klubesten Zhu Zili (Budapest Fashion Center) tart előadást Magyar-kínai kooperáció kínai szemmel címmel. A jogi, kulturális és a mindennapok gyakorlatának különbségeiről beszél majd, olyan tapasztalatokat adva át, melyek nélkül nem sokkal nehezebb a kapcsolatok kialakítása. Arra is választ kaphatnak a résztvevők, hogy miben tudnak a magyar cégek segítségükre lenni a kínaiaknak, milyen szolgáltatások iránt van igény a kínaiak körében a magyarok részéről.

Azt est második felének főszereplője Geng Jie a Xindaobao (Országos Kínai Nyelvű Hetilap) a Magyarországi kínai Net TV és Phoenix satellite TV CNE munkatársa. Tőle megtudható mit olvasnak a kínaiak Magyarországon illetve azt is hol és hogyan érdemes a magyar cégeknek meghirdetni magukat, ha kínai ügyfeleket, üzleti partnereket keresnek. A hazai partnerkeresés mellett a Kínai csatornákat is fel lehet térképezni. Hogyan tud egy magyar cég Kínában hirdetni? Milyen kedvezményeket kaphatnak a ChinaCham Hungary tagjai? Mindezekről szó esik majd az est folyamán.

Az rendezvény moderátora Kovácsics Éva. Az előadások magyar nyelven lesznek megtartva, a belépés a ChinaCham Hungary tagjainak ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a kamarán kívüli látogatók térítési díj ellenében vehetnek részt az klubesten.

Regisztrálni a szervező honlapján lehet.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor