Magyar cég forgatná fel a hazai és nemzetközi vízpiacot

2017. október 12. csütörtök - 14:05 / piacesprofit.hu
  •    

Energiatakarékos, környezetbarát vízadagolót fejlesztett ki egy magyar vállalkozás, amely az egész világon forradalmasíthatja a vízfogyasztást és végre búcsút inthetünk az ásványvizes palackoknak.

A felelősen gondolkodó társadalmak napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra. A szelektív hulladékgyűjtés, a megújuló energiaforrások mind fontos elemei ennek, kis odafigyeléssel pedig mi magunk is sokat tehetünk azért, hogy óvjuk környezetünket. Az óceánokban úszó hulladékszigeteket látva például kevesen gondolnak bele, hogy egy átlagos, négytagú család több mint 32 kilónyi műanyag szemetet termel egy év alatt, csak az ásványvizes palackok miatt.

Nano_kitchen2

A Q&C erre válaszul, az egészséges és környezettudatos életmód legfontosabb igényeit szem előtt tartva alkotta meg a Nanot, ezt az energiatakarékos, kompakt, környezetbarát vízadagolót, amely forradalmasíthatja a vízfogyasztást. A Nano olyan vízhálózatra szerelhető berendezés, amely a hagyományos és ballonos társaival ellentétben kis helyen is elfér, rendkívül energiatakarékos, használata, valamint karbantartása pedig gyerekjáték.

 

Érintőképernyős kijelzőjével néhány mozdulattal elkészíthető bármilyen hideg vagy forró ital. A Nano ezen kívül megtanulja, mikor van rá szükség: nincs több felesleges melegítés és hűtés, intelligens fűtéstechnikájának köszönhetően akár 95 százalékkal kevesebb energiát használ fel a víz melegítéséhez, mint az átlagos vízadagoló berendezések.

A megkapó külső intelligens belsőt takar: a Nano a számtalan testreszabható funkció mellett folyamatosan monitorozza saját állapotát, és értesít, ha például szűrőt kell cserélned. Minden ehhez szükséges eszköz pár gombnyomással megvásárolható a telefonos alkalmazáson keresztül, amely ezután lépésről lépésére vezet végig a további teendőkön, így a karbantartáshoz nincs szükség szakemberre.

Nano_office

A Nano a világ legkisebb, legokosabb vízadagolója, egyúttal a modern, környezettudatos háztartások és irodák elengedhetetlen kelléke. A készülék Indiegogo kampánya novemberben indul, az első vásárlók pedig – egy hónapon keresztül – csaknem harmadával olcsóbban rendelheti elő ezt a minden elemében XXI. századi vízadagolót.