Magyar BBQ sztori – megjelent a Piac & Profit Üzleti Magazin

2018. június 14. csütörtök - 07:30 / piacesprofit.hu
  •    

Miért megy barbeque-fesztiválra és pizzasütő-tanfolyamra egy vállalkozó testvérpár az Egyesült Államokba? Merre tart a marketing, Átlagisztán vagy Extremisztán a követendő példa, és milyen sors vár a szuverén államokra? Megtudhatja a Piac & Profit most megjelent, júniusi számából!

PP_2018-06_B1Mit keres két magyarországi vállalkozó egy chicagói pizzasütő-tanfolyamon? Kiss Péter és Kiss Dávid történetében erre a kérdésre is választ adunk, a Piac & Profit most megjelent, júniusi számában, amelyben azonban még sok más kérdésre keressük a választ.

László Ervint arról faggatjuk, hogy mi lesz a sorsa a szuverén nemzetállamoknak, milyen úton halad tovább a fenntarthatóság ügye.

Mérő Lászlóval a Csodák Logikáját vesszük tüzetesen szemügyre, és azt boncolgatjuk, vajon Átlagisztán vagy Extremisztán eseményeire érdemes-e felkészülnie a vállalatoknak.

Nem kerülhetjük meg a július elsejétől százezer forintos áfaértékre csökkenő adatszolgáltatási kötelezettség kérdését sem. Szakértőnk segítségével a vállalkozásoknál számára ilyenkor legfontosabb tudnivalókat gyűjtöttük csokorba.

A közösségi oldalak, a digitális forradalom és a fogyasztói szokások változása miatt a céges kommunikációban is alapvető változások előtt állunk. Összeállításunkban a gép-gép kommunikáció, a neuromarketing és a krizískommunikáció területeire visszük el olvasónkat a Piac & Profit legújabb számában.

Keresse az újságárusoknál!

 

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor